Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Β.Φωτάκης:Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες και συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Β.Φωτάκης:Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες και συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Αποτελεί την ηθική επιβράβευση του αγώνα σας και συνάμα ένα καινούριο ξεκίνημα, αφού ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων σας θα είναι διαρκής και επίπονος. Σήμερα που ο τόπος μας βιώνει δύσκολίες έχει ανάγκη από εσάς, από καταρτισμένους επιστήμονες, προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια του.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας  στην επιτυχία σας.
Παράλληλα, καλωσορίζω τους νέους φοιτητές στα Πανεπιστημιακά τμήματα της Πόλης μας στους οποίους απευθύνω τις ευχές μου για καλή αρχή και πρόοδο.
Να θυμίσω σε όλους όσοι συμμετείχαν ό,τι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.
Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις … μονοπάτια πολλά.
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου
Φωτάκης Φ. Βασίλειος