%ce%b32
Είναι η πιο διάσημη εκπομπή στην Ολλανδική Τηλεόραση. Ο τίτλος: “Street Lab”. Οι αρχισυντάκτες έψαχναν από καιρό ένα κόνσεπτ που να αφορά γάμο στην Ελλάδα. Η περιήγησή τους στο διαδίκτυο τους έφερε στη δική μας Diamond Events. Αποφάσισαν ότι έχουν «όλο το πακέτο» για να αφιερώσουν μια εκπομπή επάνω τους, αλλά και να κάνουν αυτό το μακρινό ταξίδι για την Πάτρα.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα κράτησαν για περισσότερες από 10 ημέρες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Οι τέσσερις λάτρεις της αδρεναλίνης ήρθαν στην πόλη κάνοντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, με έντονες συγκινήσεις, ριψοκίνδυνες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και αμέτρητες προκλήσεις.
%ce%b31
%ce%b32
Η Diamond Events σε συνεργασία με την Ολλανδική παραγωγή οργάνωσε το κόνσεπτ. Μία τριώροφη τούρτα, οι δύο εκ των τεσσάρων παρουσιαστών κρυμμένοι στο εσωτερικό της. Οι νεόνυμφοι Μαρία Αραπάκου και Δημήτρης Τζίνης χόρεψαν Ζορμπά μαζί με τους Ολλανδούς παρουσιαστές αλλά και τους καλεσμένους τους. Η Άννα- Μαρία Ρογδάκη και ο Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος ενσωματώθηκαν γρήγορα με τους Ολλανδούς ενώ ο Γιώργος Διαμαντόπουλος κανόνισε τα πάντα στην εντέλεια μαζί με τη σκηνοθέτιδα της εκπομπής Kitty Kooring.
%ce%b33
%ce%b34
Η εντυπωσιακή τούρτα ήταν από το Caravel και οι φωτογραφίες από τον Αντώνη Τσίληρα.dete.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *