Συνδημότισσες και Συνδημότες

Μας χωρίζουν λίγες ώρες από τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής, εκεί που θα σφραγιστεί η εντολή σας να συνεχίσουμε μαζί την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δικαίωσε το έργο μας, την σκληρή δουλειά, το όραμά μας για το μέλλον, επιβράβευσε τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση κι επικύρωσε την αναγνώριση του Δήμου μας μέσα στους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας υπερήφανο κάθε δημότη.

Ταυτόχρονα με τη μεγάλη νίκη που μας δώσατε, καταδικάσατε τις αναχρονιστικές μεθόδους, καταδικάσατε την υποβάθμιση του πολιτικού πολιτισμού, τις συκοφαντίες και τις ύβρεις που εκτοξεύτηκαν από τον αντίπαλο μας την Κυριακή, σε αντίθεση με τους άλλους πολιτικούς αντιπάλους μας, που μαζί με μας, κρατήσαμε ψηλά το πολιτικό ήθος και τη δημοκρατική παράδοση του τόπου μας.

Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής είναι η μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει ο Δήμος μας την πρόοδο και την ανάπτυξη. 

Είναι η ευκαιρία να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σ΄ αυτούς που αγνόησαν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, που απαξίωσαν την ψήφο σας και συνέχισαν μέχρι και σήμερα ακόμα να προσβάλλουν την προσωπικότητα των συμπολιτών μας με αντιδημοκρατικές και παράνομες επεμβάσεις στην ελεύθερη κρίση τους. 

Αγνοήστε τις προκλήσεις τους και απαντήστε τους δημοκρατικά με την ψήφο σας την Κυριακή

Σας καλώ όλους, τόσο αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όσο και τους υπόλοιπους που είχαν άλλες προτιμήσεις την πρώτη Κυριακή, να ψηφίσετε από επιλογή και όχι από υποχρέωση, να ψηφίσετε συνειδητά για να συνεχίσει ο τόπος μας την πορεία μπροστά.

Σας καλώ να επιλέξετε ανάμεσα στην πρόοδο και την οπισθοδρόμηση, ανάμεσα στην σταθερότητα και την αβεβαιότητα, ανάμεσα στην εμπειρική γνώση και τους επικίνδυνους πειραματισμούς.

Σας καλώ να επιλέξετε συνειδητά το συνδυασμό μας γιατί είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος συνδυασμός, απαγκιστρωμένος από κομματικές εξαρτήσεις, ανοικτός σε όλους τους δημότες, ανοικτός στον δημοκρατικό διάλογο και ικανός να συνθέσει όλες τις διαφορετικές φωνές της νέας μεγάλης πλειοψηφίας των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου μας που διαμορφώνεται, εξασφαλίζοντας απόλυτα την κοινωνική συνοχή που απαιτείται για τις νέες μάχες που θα δώσουμε για τον τόπο μας.

Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία μέχρι και την τελευταία ώρα, χωρίς εφησυχασμούς, αλλά με πίστη και προσήλωση στον στόχο μας.

Σφραγίστε την μεγάλη νίκη
Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *