«Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μας συνδημότες.

Την προηγούμενη Κυριακή, με τη δική σας στήριξη, η Δύναμη Πολιτών αναδείχθηκε νικήτρια στην εκλογική αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη #βούληση και την #εντολή των πολιτών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Με #σεβασμό στην επιλογή σας ανεξαρτήτως της προηγούμενης ψήφου σας, σας καλούμε και σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε ξανά στην δημοκρατική διαδικασία, στην εκλογή της επόμενης Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας και να συνταχθείτε στο πλευρό μας!

Συμβάλλετε και εσείς με την #συμμετοχή σας στην ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, στην #ανάπτυξη του τόπου, στην #ευημερία των δημοτών.

Εμείς, έχουμε μάθει να αφουγκραζόμαστε τη φωνή και το μήνυμά σας. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο για τον τόπο μας και να γινόμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί.

Ζητούμε ξανά τη στήριξή σας, να σφραγίσουμε μαζί την οριστική #νίκη της Δύναμης Πολιτών, των ίδιων των πολιτών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Ζητούμε τη δική σας #εντολή με σκοπό να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα.

Με δύναμη, με #εμπειρία και #σιγουριά από όσα έχουμε ήδη πετύχει, να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τα μεγάλα έργα ανάπτυξης που ήδη έχουμε δρομολογήσει αλλά και να διεκδικήσουμε με σκληρή δουλειά τα επόμενα. Και θα τα καταφέρουμε, να είστε σίγουροι!

Για να μπορούμε όλοι και κυρίως οι νέες και οι νέοι μας, να παραμείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν τη ζωή που ονειρεύονται. Να κάνουμε πράξη το δικό τους όραμα, μέσα από τις ευκαιρίες που θα τους δώσουμε με την στρατηγικές μας επιλογές και αποφάσεις εδώ και τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια.

‼️ Σας καλούμε να αποφασίσετε για το δικό σας μέλλον για τη δική σας ζωή.

Και η επιλογή δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη!‼️»

Από xiromeropress