Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, υπήρξε 1,5 λεπτού τοποθέτηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος έδωσε κάποια στοιχεία που αφορούν την ύδρευση στον Δήμο Ξηρομέρου, τα οποία προκαλούν εντύπωση.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που έδωσε είναι, ότι ενώ η ύδρευση στοιχίζει στους δημότες 1.100.000 € τον χρόνο, ο Δήμος εισέπραξε τέλη ύδρευσης για το 2019, με στοιχεία 31.8.2019, μόνο 1.300 €!!! Δηλαδή λιγότερο απ’ ότι εισπράττει ένα κυλικείο σε μικρό σχολείο.
Αυτό το νούμερο προκύπτει από τις υπηρεσίες και φυσικά η ευθύνη γι αυτήν την κατάρρευση των εσόδων βαρύνει την τέως δημοτική αρχή, η οποία δεν φιλοτιμείται να απαντήσει γιατί έχει συμβεί αυτό το ανήκουστο, που τινάζει τον Προϋπολογισμό του Δήμου στον αέρα. Εδώ οφείλονται οι απαντήσεις και άμεσα. Μέχρι τώρα σιωπή….
Εμείς επιμένουμε χρόνια τώρα να σας λέμε ότι τα οικονομικά του Δήμου πάνε από το κακό στο χειρότερο, και δεν το λέμε εμείς, το λένε τα επίσημα στοιχεία. Ο Δήμος έχει καταστραφεί οικονομικά.
Κάποιοι που δεν έχουν κάτσει να διαβάσουν ούτε μία αράδα από τα επίσημα έγγραφα, θα σας πούνε για τα κακά Blog που παραπληροφορούν, λες και τα τοπικά Blogs έχουν διοικήσει τον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί αυτών η πληροφόρηση είναι μόνο τι τους αραδιάζει ο αιρετός, στον οποίο είναι οι καλύτεροι «πελάτες» και μόνο αυτόν ακούνε χωρίς δική τους κρίση. Ας ανοίξουν τα μάτια τους και τα μυαλά τους να διαβάσουν κανένα επίσημο στοιχείο να μάθουν και μετά να γράφουν τα ανακριβή πονήματα τους στα social media.
Εμείς θα συνεχίζουμε να πληροφορούμε τους αναγνώστες μας με στοιχεία για το τι συμβαίνει στον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί πιστεύουμε πολύ στους ενημερωμένους δημότες και όχι στα πρόβατα.
Ακούστε τι ακριβώς ανέφερε ο κ. Δήμαρχος Ξηρομέρου:

https://mytikaspress.blogspot.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *