basileiougios
Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι κυριολεκτικά στον ύπνο του, δήλωσε στο star.gr ο Βασίλης Βασιλείου, γιος του αγαπημένου ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου.
Όπως μας ενημέρωσε, ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής, νοσοκομείο στο οποίο είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από μερικούς μήνες. Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης που τον είχαν κάνει να επιστρέψει στο σπίτι του, μια δύσπνοια του «Ταξίαρχου Θεοχάρη» τους έκανε να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.
«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτησα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘’πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη”», όμως λίγη ώρα μετά, γύρω στη 1 και μισή η μητέρα του και σύζυγος του θανόντα τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι ο Γιώργος Βασιλείου δεν είναι πια κοντά μας.
«Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε: «Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».
«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», διευκρινίζοντας ότι το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1 και μισή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *