Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Δήμος Ακτίου Βόνιτσας:Οι γιορτές μεταφέρονται σε Αετό , Κομποτή και Τρύφου

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας:Οι γιορτές μεταφέρονται σε Αετό , Κομποτή και Τρύφου

%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b7
Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες που κυρίως τα παιδιά απολαμβάνουν και περιμένουν με ανυπομονησία.
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού που αγαπήθηκε και είχε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια σχεδόν ολοκληρώθηκε και αγκαλιάστηκε και φέτος από μικρούς και μεγάλους.
Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή και διάθεση σε :
-Μοναστηράκι
-Κατούνα
– Βόνιτσα,
-Πάλαιρο
-Θύρρειο
-Πλαγιά
-Παλιάμπελα
Τα παιδιά άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ,έπαιξαν με το ξωτικό ,φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και τον Τάρανδο, πήραν αναμνηστικά δώρο, βάφτηκαν με Χριστουγεννιάτικα χρώματα από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη, απόλαυσαν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στον Αετό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . Εκεί στις 17.30 τα παιδιά του Αετού θα ανάψουν το δέντρο θα πάρουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη και θα γευτούν σοκολατένιες λιχουδιές.
Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές είχαν επίκεντρο και ήταν αφιερωμένες στα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . Στόχος και ευχή ήταν αυτές οι εκδηλώσεις να μείνουν αξέχαστες και βαθιά χαραγμένες στο μυαλό τους.
Οι εκδηλώσεις δεν θα είχαν απόλυτη επιτυχία αν δεν υπήρχε η συμμετοχή και το κέφι αρκετών ανθρώπων. Συμμετείχαν και βοήθησαν αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι ( σε όλα τα χωριά η παρουσία τους ήταν καταλυτική ), το προσωπικό του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, το ΚΔΑΠ Κατούνας ,το ΚΑΠΗ Βόνιτσας , Δημοτικά σχολεία ( σε όλες τις εκδηλώσεις) και οι γυναίκες σε όλα τα χωριά, τα παιδιά του ΙΕΚ Βόνιτσας που κάνουν πρακτική στον παιδικό της Βόνιτσας.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην Κομποτή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 11.00 πμ.
Προετοιμάζεται μια μεγάλη γιορτή από τον πολιτιστικό σύλλογο Κομποτής Τοριβία σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με φαγητό , γλυκά από τις γυναίκες του Χωριού , Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και πολύ κέφι για μικρούς και μεγάλους .
Τέλος στην Τρύφου την Τρίτη 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.00 στην πλατεία στο Βούστρι ( στο κτήριο του παιδικού σταθμού Τρύφου) ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βουστρίου ο Άγιος Βάρβαρος σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα προσφερθεί παραδοσιακή ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά , μουσική και ατέλειωτο κέφι .
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας
Ο Πρόεδρος
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

0Shares