Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Αρχική ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Δήμος Ακτίου Βόνιτσας : Υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ...

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας : Υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ

Υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ
Υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες η σύμβαση παραχώρησης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.
Το έργο αφορά τις Δ.Ε. (Ανακτορίου-Παλαίρου-Μεδεώνος) και είναι το δεύτερο έργο που επιτυγχάνει και παίρνει ο Δήμος μας μετά το έργο των 745.000 ευρώ που αφορούσε την αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας στην περιοχή Πογωνιάς, Βαρκό, Βαθυαβάλι, Στενό, Πάλαιρο του οποίου η εργολαβία έχει ήδη ξεκινήσει.
Η Δημοτική Αρχή άμεσα και με τεράστια επιτυχία όπως αποδείχθηκε, μερίμνησε και κατάφερε να πάρει και αυτό το μεγάλο έργο για την περιοχή μας το οποίο μετά την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία σύντομα (περίπου σε ένα μήνα) θα ξεκινήσει να υλοποιείται.
Δύναμη Πολιτών: Η Γνώση μας και οι άμεσες ενέργειες μας φέρνουν πολλά και σημαντικά έργα αναβάθμισης και καλυτέρευσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
0Shares