Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων του Δήμου Ξηρομέρου που έγιναν αποδεχτές από τον δήμαρχο Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και τις παρενέργειες που δημιουργήθηκαν από το γεγονός αυτό και οι αναταράξεις συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά σε επίπεδο Διοικητικού Προσωπικού.

Πληροφορίες μας μιλούν για την παραίτηση του Διευθυντή διοικητικού Οικονομικού Γεώργιου Μασσαλή δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.
Συγκεκριμένα ο Κύριος Μασσαλής απέχει από τα καθήκοντα του εδώ και μια εβδομάδα δεν γνωρίζουμε αν έχει κάποια άδεια.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, όπως αναφέραμε και ποιο πάνω πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουγούνται στους δημότες σχετικά με το κατά πόσο είναι ικανή η σημερινή διοίκηση να διαχειριστεί έναν δήμο με πάμπολλα, εξ αρχής, προβλήματα.

Κατά πόσο είναι ικανή η σημερινή διοίκηση να συνθέσει απόψεις και να δημιουργήσει συνθήκες εργασιακής ειρήνης.

Και κατά πόσο, τέλος, είναι ικανή να βρει τρόπο που να εξομαλύνει καταστάσεις και όχι να οξύνει.

Πιστεύουμε πως, ο δήμος διαθέτει ικανούς διοικητικούς υπαλλήλους.
Απλά κάποιοι ίσως δεν έχουν βρει ακόμα τον κατάλληλο κώδικα επικοινωνίας ή ίσως να θεωρούν πως “το ενός ανδρός αρχή” είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα ένας δήμος για να πάει μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση όσο ποιο γρήγορα κατανοήσουν πως ο γυαλός δεν είναι στραβός αλλά ότι το καράβι είναι εκείνο που στραβά αρμενίζει, τόσο το καλύτερο για κείνους αλλά κυρίως τόσο το καλύτερο για το Δήμο και τους κατοίκους του.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου είναι υποχρεωμένη να ενημέρωσή το Διοικητικό συμβούλιο του Δήμου, καθώς και τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου για τους λόγους παραίτησης του Προϊσταμένου της.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *