%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b9
Πηγαινοερχόταν ανάμεσα σε δύο καφετέριες του χωριού, απειλώντας συντοπίτες του, χτυπώντας θαμώνες με ηλεκτροφόρο ρόπαλο, ωστόσο το πράγμα πήρε άσχημη τροπή όταν του χίμηξε ένας από τους θαμώνες…
Η υπόθεση ανάγεται στις 12 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 42χρονος από το Παλιομέτοχο μετέβη σε γνωστή καφετέρια του χωριού, ζητώντας να τον σερβίρουν μια μπύρα.
Ο υπεύθυνος της καφετέριας όμως αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, καθώς είχε πλέον φτάσει η ώρα η καφετέρια να κλείσει.
Σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” (Τρίτη13/12) ήταν η στιγμή που ο 42χρονος έξαλλος ξεκίνησε να ουρλιάζει και να εξαπολύει απειλές, χαρακτηριστικά αναφέροντας «αν θέλεις πόλεμο θα το έχεις» και «εν να μπω μες το καφέ σου με το αυτοκίνητο μου!».
Όπερ και εγένετο, μετατρέποντας την απειλή σε πράξη, οδηγώντας το όχημά του προς την είσοδο της καφετέριας!
Έχοντας ξεθυμάνει ολίγον… ο 42χρονος μετέβη σε άλλη καφετέρια, όπου εκεί τον σέρβιραν την μπύρα του, ωστόσο επέστρεψε κρατώντας ένα ηλεκτροφόρο ρόπαλο, χτυπώντας όποιον θαμώνα του καταστήματος έβρισκε μπροστά του.
Τότε ένας εξ’ αυτών άρχισε να τον χτυπά με καρέκλα, με τον 42χρονο να αποχωρεί απειλώντας και πάλι, λέγοντας ότι «εν να έρτω να σας παίξω να σας σκοτώσω».
Το ‘πε και το ΄κανε, καθώς επέστρεψε μετά από λίγο με κυνηγετικό όπλο εξαπολύοντας πυρά κατά της καφετέριας, με ένα από τα σκάγια να βρίσκουν στο αυτί έναν από τους θαμώνες.
Εν τέλει, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 χρόνων και ο 42χρονος προσέφυγε στο Ανώτατο για μείωση της ποινής ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.
.newsit.com.cy

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *