ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αρνείται το debate ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ γιατί ο φόβος του πηγάζει απο τον τρόπο άσκησης εξουσίας, δηλ. την ανικανότητα, τη διαφθορά και την απουσία έργου!!

Πριν λίγες μέρες ο υπ. Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρης Μασούραςαπηύθυνε πρόσκληση στους συνυποψηφίους δημάρχους για δημόσιο διάλογο (debate). Την πρόσκληση αποδέχτηκαν και οι δύο συνυποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Μωραϊτης Νώντας και Κασόλας Θανάσης.         Κι όμως, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Αποστολάκης αρνείται να αποδεχθεί την πρόσκληση και να αναμετρηθεί σε debate με τους άλλους σνυποψήφιους δημάρχουςΑλήθεια, τι φοβάται;….
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ              Πριν από αρκετές ημέρες απηύθυνα πρόσκληση στους συνυποψηφίους δημάρχους για δημόσιο διάλογο. Μια πρόσκληση που άμεσα και με συναίσθηση της δημοκρατικής τους ευθύνης, αποδέχτηκαν οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι κ.κ. Μωραϊτης και Κασόλας, με τους οποίους αναμφίβολα μας χωρίζουν μεγάλες αυτοδιοικητικές διαφορές, όμως μας ενώνει η πεποίθηση ότι οι συνδημότες μας δικαιούνται να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι για το όραμα, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του καθενός από εμάς πριν προσέλθουν στην κάλπη.        Η ιστορία μας έχει δείξει πολλές φορές ότι η απέχθεια προς το δημόσιο διάλογο είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των μακροχρόνιων καθεστώτωνκάθε μορφής και ο κ. Γιώργος Αποστολάκης δυστυχώς δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση…………
          Η προσήλωση στις ανοικτές διαδικασίες σίγουρα δε συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τρόπου που πολιτεύεται όλα αυτά τα χρόνια,ήλπιζα όμως ότι έστω και για λόγους στοιχειώδους ευθιξίας και υστεροφημίας θα είχε το πολιτικό θάρρος να ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Αντίθετα, εκείνος επέλεξε το δρόμο της αλαζονείας και της περιφρόνησης, απαξιώντας ν’ απαντήσει, φοβούμενος προφανώς ότι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Το χειρότερο για τους δημότες είναι πως ο φόβος του κ. Αποστολάκη δεν πηγάζει από έλλειψη ρητορικής ικανότητας, αλλά από τα ίδια τα χαρακτηριστικά του τρόπου άσκησης εξουσίας, δηλ. την ανικανότητα, τη διαφθορά και την απουσία έργου, το οποίο αν υπήρχε, θα προσέδιδεασύγκριτο πλεονέκτημα σε κάθε εν ενεργεία δήμαρχο, ακόμα και αν αυτός ήταν μουγγός.Δημήτρης ΜασούραςΥποψήφιος Δήμρχος Ακτίου-Βόνιτσας 


https://xiromeronews.blogspot.com/

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.