Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ:Διακοπή ρεύματος Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαϊου σε...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ:Διακοπή ρεύματος Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαϊου σε περιοχές του Δήμου

Διακοπή ρεύματος το Σάββατο 13 Μαιου.
Ειδοποιούνται οι κάτοικοι της περιοχής ΣΩΤΗΡΩ, ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ, ΡΟΥΓΑ, ΒΑΡΚΟ, ΓΟΥΡΓΟΥΒΛΗ, ΘΥΡΡΕΙΟ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5/2023 και ώρα 08:30 μέχρι 13:00.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Για αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμη και αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κινδύνους ατυχήματος.
Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Μαϊου σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΚΟΡΠΗ
Σας ενημερώνουμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 14-5-2023 από ώρα 09.00-10.00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλ.ρεύματος για εκτέλεση τεχνικών εργασιών στις περιοχές:
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΚΟΡΠΗ.
Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν την πιο πάνω ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς ή άλλα στοιχεία ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος, για λόγους ασφαλείας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "ΔΕΔΔΗΕ"
0Shares