ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Γράφει :ο Χρήστος Μωραίτης
Σημάδια διοικητικής παρακμής και όχι μόνο στο τοπικό Δ.Δ.ΑΕΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ διαπιστώνεις με την πρώτη ματιά από όποια είσοδο και να εισέλθεις στο χωριό!Με το που φτάσεις στις εισόδους του χωριού διαπιστώνεις αμέσως την εγκατάλειψη και εισέρχεσαι σε άλλες εποχές προ δεκαετίας από την ύδρυση των Καλλικρατικών δήμων χωρίς να πέρασε μια μερα !Οι πληροφοριακές πινακίδες από τον πρώτο Καλλικράτη μας πληροφορούν ότι ακόμα είμαστε Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ο οποίος έχει καταργηθεί (8)χρόνια πριν τώρα εμείς γιατί μείναμε εκεί ή γιατί μας άφησαν εκεί που είμαστε τότε ένας θεός ξέρει!Κατεστραμμένες από εξασκούμμενουςστη σκοποβολή και στους άσκοπους πυροβολισμούς.


                                         το κοινοτικό κατάστημα του Δ.Δ.ΑΕΤΟΥ εντός

                                            ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!

Οι δρόμοι εντός και εκτός οικισμού στο μαύρο τους το χάλι.
Το σκουπίδι μέσα κι έξω από το χωριό σε υπερπαραγωγή αφού κανείς δε ενδιαφέρθηκε να στείλει η να αναθέσει σε έναν εργάτη,κάποια μεροκάματα ώστε να κάνει την απαραίτητη εργασία καθαρισμού.

Τα χόρτα στους δρόμους εντός του χωριού σε έξαρση αφού ούτε ραντίστηκαν ούτε κόπηκαν στις άκρες του οδικού δικτύου στους 50 πόντους πάνω κάτω.Το δίκτυο ύδρευσης του χωριού διάτρητο σε πολλά σημεία γιατί δεν υπήρξε μέριμνα τόσα χρόνια από κανέναν να διαθέσει το απαιτούμενο κονδύλι για την τοποθέτηση ενός στραγγαλιστή όπως λένε οι ειδήμονες ώστε να μην έχει τόσο μεγάλη πίεση το νερό στο δίκτυο λόγο μορφολογίας του εδάφους !Το κόστος της τοποθέτησης του εν λόγο μηχανισμού είναι μηδαμινό μπροστά στο κόστος της αποκατάστασης των βλαβών που προξενούνται στο δίκτυο από την πίεση και στα αναλώσιμα υλικά των παροχών των κατοίκων.
Τα 120 μέτρα του δικτύου που είναι από αμίαντο προιόν απαγορευμένο παγκοσμίως εμείς εξαιτίας της αδιαφορίας των διοικούντων τόσα χρόνια το έχουμε σε χρήση στο νερό που πίνουμε .
Για ποιο λόγο για ποια ανταποδοτικά τέλη είναι πιο φτηνή η υγεία των κατοίκων του Δ Δ ΑΕΤΟΥ !
Δεν υπήρξε ποτέ καμιά μέριμνα από κανέναν πριν αλλά ούτε και από την σημερινή διοίκηση.
Μέχρι πότε θα συνεχίζετε αυτή η περιφρόνηση του Δ.Δ.ΑΕΤΟΥ και των κατοίκων του?
                                                                                 Διαρροή παροχής

                                                                             ΠΡΟΙΝ ΙΑΤΡΕΙΟ

                                      Σκουπίδια  σκουπίδια σκουπίδια!!!!!!!
                                                      Η γεώτρηση ανασφάλιστη στο έλεος οποιουδήποτε

  το εγκαταλειμμένο  κοινοτικό γραφείο περιουσία της κοινότητας στο έλεος γιατί δεν υπάρχουν ανταποδοτικά
                                                   παλιό κοινοτηκό κατάστημα


Η αγανάκτηση των κατοίκων έχει φτάσει στο τελευταίο σημείο ανοχής της αδιαφορίας των υπευθύνων!
Το τοπικό συμβούλιο σε δυσλειτουργία με απόν τον πρόεδρο για μεγάλο χρονικό διάστημα από το χωριό χωρίς να έχει ορίσει αναπληρωτή του ως όφειλε και οι προιστάμενη δημοτική αρχή αδιάφορη για τους δικούς της λόγους που θα έπρεπε να μας τους εξηγήσει κάποια στιγμή ,οι τοπικοί σύμβουλοι αδιάφοροι για τους δικούς τους λόγους υποδεικνύοντας τον επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου κι ένα χωριό και οι κάτοικοι του έρμαια ανεπάρκειας και σκοπιμοτήτων.
Ο κεντρικός αγωγός συλλογής ομβρίων υδάτων δέκτης λημμάτων κάποιων ανεύθυνων πολιτών χωρίς έλεγχο από κανέναν με αποτέλεσμα κάποιοι να βολεύονται και κάποιοι να απολαμβάνουν τα λήμματα τους .Η βρώμα και η μόλυνση του περιβάλλοντος στο έλεος των ανεύθυνων πολιτών και διοικούντων. Όλοι οι δρόμοι εντός οικισμού διαβρωμένοι από τα νερά των πλυντηρίων που ανεύθυνα ρίχνονται για να οδηγηθούν στον αγωγό συλλογής ομβρίων υδάτων χωρίς κανένας να νοιάζεται για το που καταλήγουν και το πόσο μολύνουν το περιβάλλον 300 μέτρα από το χωριό.

                                  προσπάθειες να μη βγαίνει η δυσοσμία από τα λήμματα

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ και όλοι εσείς που δεν ξέρατε τίποτα απ όλα αυτά όποτε και να σας τα λέγαμε εμείς οι ανόητοι ρομαντικοί που αγαπάμε τον τόπο που μας ανέθρεψε σας περιμένουμε στο χωριό μας για να μας απαντήσετε !!!!!!!!!!!
θέλουμε διακαώς να έρθετε και να μας δείξετε το σχεδιασμό σας για το Δ.Δ.ΑΕΤΟΥ !!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!!!!!
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΥ ΣΑΣ 
                               το δημοτικό σχολείο στο βάθος αριστερά
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *