Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ο κατήφορος, ο Ανήφορος και το Ίσωμα της κοινωνίας!!

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ο κατήφορος, ο Ανήφορος και το Ίσωμα της κοινωνίας!!

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ν. ΖΩΓΑ -ΜΕ ΤΟΝ BLOGGER Β.ΣΟΥΛΑ

κύριε Σούλα,
Ο κατήφορος σας από τον πανικό σας, δεν έχει σταματημό!
Η θέση μου για την ΠΟΑΥ ήταν και είναι ξεκάθαρη και φυσικά δημόσια!
Τώρα αν εσείς λόγω του πανικού σας θέλετε να την διαστρεβλώσετε, λυπάμαι αλλά δεν θα σας ακολουθήσω.
Θα σας συμβουλεύσω δε, να ψαχτείτε λίγο καλύτερα και να διαβάσετε με καθαρό μυαλό και χωρίς παρωπίδες τις δημόσιες δηλώσεις μου περί αυτού καθώς και την άποψη μου περί ορισμού δικηγόρου, όπου θα σας επαναλάβω τι είχα πει και στο προηγούμενο ΔΣ και χωρίς να απολογούμαι σε εσάς αλλά στους Δημότες,
πως δεν ψηφίζω δικηγόρο που δεν είναι από τον τόπο μας γιατί δοξα τω Θεώ έχουμε καταξιωμένους δικηγόρους και εμείς στο Ξηρόμερο.
Με την προπαγάνδα όμως που προσπαθείτε να δημιουργήσετε δείχνετε ξεκάθαρα ότι δεν σας ενδιαφέρει το καλό του τόπου μας αλλά μόνο η αυτοπροβολή σας και των φίλων σας μέσω του προσωπικού σας σάιτ που κάθε άλλο παρα αντικειμενικό είναι.
Με εκτίμηση
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου
Νικόλαος Ζώγας
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΛΑ
 
Κύριε Ζώγα, 
δεν γνωρίζω αν εσείς είστε σε κατήφορο, σε ανήφορο, σε ίσωμα ή σε όλα μαζί ταυτόχρονα.
Επίσης δεν γνωρίζω την καθαρή θέση που λέτε ότι έχετε πάρει δημόσια για το θέμα της ΠΟΑΥ και την έχετε στο δικό σας κεφάλι, αλλά εκτός από εσάς, όλοι οι άλλοι δεν την καταλαβαίνουμε.
Γνωρίζω όμως ότι είστε δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου, που τον Αύγουστο του 2020, ψηφίσατε και εσείς την απόφαση 87/2020, όπου στο σημείο 7. αναφέρει «…. να πρωτοστατήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται με στόχο να σταματήσει η θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας.-» και βλέπω να ψηφίζεται ΟΧΙ στο ορισμό της Δικηγόρου για το ΣτΕ προς υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ξηρομέρου, σε ένα σοβαρότατο θέμα που άπτεται του μέλλοντος του τόπου μας και αυτό απλά αποτύπωσα σε αυτό που δημοσίευσα και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.
Μάλλον σας πείραξε που έγραψα τι ψηφίσατε και θα προτιμούσατε να περάσει στο αθόρυβο, για αυτό η αντίδραση και η επίθεση σας.
Τώρα για την δικαιολογία σας ότι δεν ψηφίσατε τον ορισμό της Δικηγόρου, γιατί λέτε ότι δεν είναι ντόπια(!!!), ο αυτοσεβασμός μου δεν μου επιτρέπει να σχολιάσω εκτενώς.
Όλοι οι άλλοι 17 δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν ΝΑΙ για αυτό το σοβαρό θέμα, προδώσανε το τόπο και μόνο εσείς κρατήσατε ψηλά τη σημαία του Ξηρομέρου. 
Σε λίγο θα μου πείτε ότι δεν συνυπογράφετε την προσφυγή στο ΣτΕ, γιατί θέλετε να σας φέρουμε στυλό από την Παλαιομάνινα…
Λίγη σοβαρότητα…
 
ΦΙΛΙΚΑ
0Shares