Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου: ΝΑΙ στην πληρωμή των υπερσυμβατικών εργασιών στο νέο κλειστό του Αστακού. Δείτε βίντεο.

0
191


To Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου αποφάσισε κατά πλειοψηφία, (11 ΥΠΕΡ- 7 ΚΑΤΑ), ότι θα πρέπει ο Δήμος να καταβάλει το ποσό των 175.087,93 €, στον ανάδοχο του έργου για τις υπερσυμβατικές εργασίες που εκτέλεσε στο νέο κλειστό του Αστακού.Ενέκρινε δηλαδή την υπ. αριθ. 180/2017 απόφαση της οικονομικής επιτροπής περί μη άσκησης ανακοπής της αριθ. 38/2017 διαταγής πληρωμής του μονομελούς πρωτοδικείου Μεσολογγίου.
ΝΑΙ ψήφισαν οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι από την συμπολίτευση:Βραχάς Παναγιώτης,Γαζέτας Παναγιώτης, Γκόλιας Παναγιώτης,Λαϊνάς Κωνσταντίνος,Λιβάνης Θεόδωρος, Πανταζής Απόστολος, Ρετούλης Θωμάς,Τσάρκος Βασίλειος, Κυριακός Κωνσταντίνος,
και δυο από την αντιπολίτευση:Κολοβός Χρήστος,Ζορμπάς Ιωάννης.
ΟΧΙ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βελόνας Απόστολος, Καρφής Θωμάς,Μητσάνης Ζώης,Ταμπάκης Ηλίας, Μάντζαρης Ελευθέριος, Τζαχρήστας Παναγιώτης και Κομπλίτσης Δημήτριος.
Να πούμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε και εκπρόσωπός του αναδόχου του έργου δίνοντας διευκρινήσεις και απαντώντας σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων.
Δείτε 3 βίντεο από την Συνεδρίαση (θα ανεβάσουμε και άλλα), αφού αναφέρουμε ότι η κριτική των Δημοτικών Συμβουλών της αντιπολίτευσης, κυρίως από τους κ. Μάντζαρη ( μίλησε για διαπλοκή με τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη να ζητάει να πάρει πίσω την συγκεκριμένη λέξη λέγοντας ότι οι εργασίες εκτελέστηκαν όλες και όποιος θέλει μπορεί να τις ελέγξει μια προς μια) Τζαχρήστα και Κομπλίτση, ήταν στην διαδικασία και στον τρόπο που χειρίστηκε ο Δήμος Ξηρομέρου το συγκεκριμένο θέμα.https://ksiromeritikimatia.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here