Διάσημος Ελληνας τραγουδστής: «Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια»[βιντεο]

0
144

erotimatiko-tragoudistis
Ο Βαλάντης ενόψει της πρεμιέρας του μίλησε στην εκπομπή Έτοιμο το Πρωινό κι εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων πως χρειάστηκε βοήθεια για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε στο παρελθόν: «Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε από το στρες, το άγχος, οπότε φτάνεις σε ένα σημείο, παθαίνεις μια κρίση πανικού, έτσι ξεκινάνε, μία κατάθλιψη ενδεχομένως μετά αν δεν προλάβεις. Έχω περάσει κρίσεις πανικού και κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Το πρόλαβα γιατί από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα το γιατρό μου.»
Ο τραγουδιστής περιέγραψε τα συμπτώματα που μπορεί να έχει κάποιος που αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, αλλά και πως του δημιούργησε και δυσκολία ακόμα και στη δουλειά:
%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%82
«Μπορεί να μουδιάζει το χέρι σου, μέχρι να νομίζεις ότι δεν σου φτάνει ο αέρας που αναπνέεις. Μου συνέβησαν και εμένα τέτοια συμπτώματα. Κάποια στιγμή, δεν μπορούσα να τραγουδήσω ένα βράδυ, έτρεχα σε καρδιολόγους πιστεύοντας ότι πονάει η καρδιά μου ή ότι θα πάθαινα έμφραγμα και τελικά δεν ήταν αυτό. Με είδα ο καρδιολόγος, με εξέτασε, μου είπε φιλαράκι μου είσαι μια χαρά, θες ένα καλό ψυχίατρο.»zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here