ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

diki_giakoumaki-650x424
Πριν απο λίγη ώρα έγινε γνωστό πως η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, διακόπηκε για αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 09.00 το πρωί .
Στις 09.00 σήμερα το πρωί έφτασαν στο δικαστήριο οι τρεις κατηγορούμενοι , ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής , η υπεύθυνη της εστίας και ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης .
Οι δύο πρώτοι βαρύνονται με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος ,ενώ ο κ.Μαρκογιαννάκης για ηθική αυτουργία ,καθώς φέρεται να είχε μεσολαβήσει ώστε να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρησης ,σπουδαστές που με τη συμπεριφορά τους δημιουργούσαν προβλήματα στη Σχολή
Αναβολή αιτήθηκε ο ένας εκ των συνηγόρων του Διευθυντή της Σχολής ,αφού δεν πρόλαβε να έρθει απο την Αθήνα ,ο δεύτερος δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μαρτύρων βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα ,με αρκετούς εξ αυτών να έχουν έρθει απο μακριά.
Στη δίκη επρόκειτο να καταθέσει ως μάρτυρας και η δημοσιογράφος -σεναριογράφος Ελενα Ακρίτα ,ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να είναι σήμερα στα Ιωάννινα ,καθώς όπως γνωστοποίησε με σχετικό έγγραφο στο δικαστήριο έχει σπάσει το πόδι της ,με αποτέλεσμα η μετακίνησή της να είναι αδύνατη .
Εξέφρασε όμως την επιθυμία της να βρεθεί στη δίκη και να καταθέσει .
Στη δικαστική αίθουσα και οι γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή εμφανώς καταβεβλημένοι περιμένοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού τους ,χωρίς το οποίο καλούνται να ζήσουν την ζωή τους.
Δεν παρέλειψαν φυσικά να μεταβούν εχθές το απόγευμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο σπουδαστής να αφήσουν λίγα λουλούδια και ν΄ ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του .
Στο πλευρό τους και συγγενείς καθώς και οι δύο ιδιωτικοί ερευνητές που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση ο κ.Βρόσγος και ο κ.Τσούκαλης αλλά και αρκετός κόσμος που συγκεντρώθηκε έξω απο τα δικαστήρια όταν έμαθε πως σήμερα επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για τον Βαγγέλη .

πηγη :epirus-tv-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *