Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ «Δοκίμεια 2022»: Βράβευση Β. Καραμάνη από την Αντιδήμαρχο Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου: ΕΚΑΒ...

«Δοκίμεια 2022»: Βράβευση Β. Καραμάνη από την Αντιδήμαρχο Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου: ΕΚΑΒ σημαίνει, προσφορά, προσπάθεια, φιλότιμο.

«Δοκίμεια 2022»: Βράβευση Β. Καραμάνη από την Αντιδήμαρχο Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου: ΕΚΑΒ σημαίνει, προσφορά, προσπάθεια, φιλότιμο.
ΕΚΑΒ σημαίνει, προσφορά, προσπάθεια, φιλότιμο, κυρίως φιλότιμο!
ΕΚΑΒ θα πει 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο στην υπηρεσία τους πολίτη, κάποιες φορές μάλιστα και εκτός υπηρεσίας και πέρα από την βάρδια και πάνω από το ωράριο.
ΕΚΑΒ δεν είμαι υπάλληλοι με την τυπική έννοια του όρου, είναι άνθρωποι με ψυχή, με θέληση και με αυταπάρνηση. Είναι μαχητές, κυρίως μαχητές!
Το ΕΚΑΒ ήταν, είναι και θα είναι, έτσι κι αλλιώς, το χέρι το απλωμένο σε κάθε συνάνθρωπο μας, όταν το χρειάζεται.. Μα όταν αυτός ο αγώνας αναγνωρίζεται κι αγκαλιάζεται από την κοινωνία, τότε όλοι εμείς νιώθουμε λίγο πιο “ψηλοί” σε μπόι ψυχής και λίγο πιο υπερήφανοι, για αυτό που κάνουμε και πολύ υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας, που πλάτη πλάτη δίνουμε καθημερινά τις μάχες μας.
Συγχαρητήρια

στον συνάδελφο μας Βασίλη Καραμάνη, που σήμερα τιμήθηκε για την προσφορά του από το δημοτικό διαμέρισμα Δοκιμίου του Δήμου Αγρινίου, τιμώντας έτσι όλη τον οικογένεια του ΕΚΑΒ Αγρινίου.

Giorgos Karageorgos

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ