Μετά την τραγική είδηση για την Δολοφονία Δημήτρη Γραικού η οικογένειά του ξεσπά: «Ας τον κρίνει ο Θεός. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην βγει ποτέ από εκεί μέσα. Θέλω να είναι εκεί μέσα, να σαπίσει. Τι να πω εγώ σε ένα τέτοιο κτήνος».

Αυτά είναι τα λόγια της συζύγου του άτυχου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και θαμμένος έξω από κτηνοτροφική μονάδα, 2,5 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, για τον δολοφόνο του.

Η χήρα του επιχειρηματία αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όσων την κατηγόρησαν για τον θάνατο του συζύγου της.

Η Δέσποινα Τσακαλίδου αναφέρθηκε στα 2,5 χρόνια που πέρασε ως δακτυλοδεικτούμενη και με οικονομικά προβλήματα, καθώς όλοι της γύριζαν την πλάτη καθώς την φωτογράφιζα ως τη δολοφόνο του άτυχου κτηνοτρόφου.

«Δυσκολεύτηκα πολύ να φέρω ζώα γιατί θεωρούσαν ότι εγώ έχω σκοτώσει τον άνδρα μου, δεν ήμουν αξιόπιστη. Ετοίμαζα τα χαρτιά, από τη στιγμή που έφερα ζώα και μέσα στο κτηνιατρείο άκουσα να συζητάνε “μην της κάνεις χαρτιά, αυτή σκότωσε τον άνδρα της”. Με έκαναν να ντρέπομαι να κυκλοφορώ. Σίγουρα θέλω να κάνω μηνύσεις σε όλους αυτούς που 2 χρόνια με διασύρουν στα κανάλια», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

undefined

Αδελφός Δημήτρη Γραικού: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς

Ο αδελφός του άτυχου κτηνοτρόφου, Νίκος Γραικός, μίλησε για την υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά «Κοντεύαμε να τρελαθούμε».

Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μία από τις αγωνίες της οικογένειάς του ήταν ότι «μπορεί να πεθαίναμε κι εμείς και δεν θα τον βρίσκαμε. Οπωσδήποτε ησυχάσαμε».

Ερωτώμενος για τη στάση του 46χρονου κατηγορούμενου που κατ’ ομολογία του σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στην κτηνοτροφική μονάδα του, είπε:

«Όχι μόνο εμένα κορόιδεψε αλλά όλη την κοινωνία. Είχα το ένστικτό μου, πήγα μέχρι τη μονάδα του, εκεί δίπλα, θαμμένος ήταν ο αδερφός μου και ο κύριος το έπαιζε θέατρο. Είχα δει ένα όνειρο ότι παρουσιάστηκε ο αδερφός μου και του είπα “πού είσαι; σε ψάχνω”. Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος, δεν είχε τύψεις άραγε;».

πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *