ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυτική Ελλάδα:Μπήκαν σε σπίτι΄…και άφησαν μόνο τα κεραμίδια!

leyko
Oι διαρρήκτες στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησαν σαν συνεργείο κατεδάφισης με άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους σαν να γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες της οικίας-λάφυρο θα καθυστερούσαν να επιστρέψουν.

Βρισκόμαστε στο Λευκοχώρι Γαστούνης, σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Ο ιδιοκτήτης του, συνταξιούχος ηλεκτρολόγος , ο κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος διαμένει μόνιμα στην Πάτρα και έρχεται στο Λευκοχώρι με την σύζυγό του για λίγες μόνο μέρες του χρόνου.

leykoxori_listeia

Στις 7 Οκτωβρίου που βρισκόταν στο Λευκοχώρι, άγνωστοι δράστες μπήκαν από το παράθυρο και του πήραν το πορτοφόλι του και όλα τα δημόσια έγγραφα. Ο άνθρωπος κατήγγειλε στη Αστυνομία την διάρρηξη και έφυγε για την Αθήνα. Από τότε οι θρασύτατοι δράστες που φαίνεται πως είχαν καλή πληροφόρηση, άνοιξαν πολλές φορές το σπίτι και πήραν όπως ο ίδιος καταγγέλλει: πόρτες, παράθυρα, ηλεκτρικές συσκευές, κρεβάτια, ηλεκτρολογικά ήδη, σερβίτσια ακόμη και τα χαλιά, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν και το λεβητοστάσιο…ΑΠΟ patrisnews.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.