Τo  Photopolis Agrinio Photo Festival απευθύνει δύο ανοιχτές προσκλήσεις σε φωτογράφους για υποβολή φωτογραφιών στο πλαίσιο του 4ου Photopolis Agrinio Photo Festival 2022

Οι συμμετοχές και για τις δύο ανοιχτές προσκλήσεις πρέπει να αποσταλούν μέχρι 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 23:59.

 1. Υποβολή εργασιών για την έκθεση “Photofolios:22”
  Οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστείλουν έναν φάκελο 8 – 12 φωτογραφιών από ένα συγκεκριμένο έργο/σειρά ή σύνολο εργασίας. Μέσα από αυτές, ο φωτογράφος θα πραγματεύεται ένα θέμα της αρεσκείας του, μια ιδέα ή ακόμα και την αφήγηση μιας ιστορίας.
  Το θέμα είναι ελεύθερο.
  Οι έξι σειρές που θα επιλεγούν, θα εκτυπωθούν και θα εκτεθούν στην έκθεση με τίτλο: «Photofolios:22”στις κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, τον Σεπτέμβριο 2022.
  H κριτική Επιτροπή αποτελείται από την Ελένη Μουζακίτη και τον Ηρακλή Παπαϊωάννου.
 2. Διαγωνισμός «Staging the real” (Σκηνοθετώντας την πραγματικότητα)
  Oι συμμετέχοντες καλούνται να αποδώσουν φωτογραφικά το παραπάνω θέμα και να στείλουν από μία μόνο φωτογραφία.
  Οι δεκαπέντε φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν σε έκθεση στις κεντρικές εκδηλώσεις του Photopolis Agrinio Photo Festival, ενώ από αυτές οι τρεις πρώτες θα βραβευθούν με τα δώρα που αναφέρονται στην αναλυτική σελίδα του διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Πολυδεύκη Ασωνίτη,  Ρέα Παπαδοπούλου, Φωτεινή Παπαχατζή, Πάνο Χαραλαμπίδη & Μαίρη Χαιρετάκη,  Λεωνίδα Φραγκούλη.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: https://photopolis.gr και στο τηλέφωνο 6977904118

Από xiromeropress