ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι μόλις 2,5ετών ,δείτε το μικρό Σολίστ πιάνου από την Γαστούνη


Εντυπωσίασαν το ακροατήριο οι μικροί μαθητές της καθηγήτριας μουσικής κ. Γεωργίας Κουτσούμπα κατά την διάρκεια της μουσικής επίδειξης στην Γαστούνη, επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί και τον επόμενο χρόνο, αφού ήταν απαίτηση των γονέων που παρακολούθησαν την παράσταση.

Εδώ και είκοσι χρόνια η καθηγήτρια μουσικής Γεωργία Κουτσούμπα μαθαίνει στα παιδιά προσχολικής ηλικίας πώς να ταξιδεύουν στον μαγευτικό κόσμο της μελωδίας. Και το Σάββατο το βράδυ στο Κουρβισιάνειο το κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μουσικά με πιανίστες μικρά παιδιά.

Όταν στο πιάνο κάθισε ο μόλις 2,5 ετών Έκτορας Μαρκέτος από το Βαρθολομιό, ο μικρότερος πιανίστας προφανώς στο νομό Ηλείας και στη συνέχεια η μόλις 4 ετών Νικολία Καραβίδα επίσης από το Βαρθολομιό, η κατάμεστη αίθουσα του Κουρβισιάνειου σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Η κ. Γεωργία Κουτσούμπα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην πράξη ότι τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας είναι υπέροχοι μαθητές αρκεί να έχουν τον σωστό μουσικό εκπαιδευτή. Βέβαια όλοι οι συμμετέχοντες στην μουσική επίδειξη ήταν εκπληκτικοί και υπόσχονται πολλά για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στην «εφ. Πατρίς» που κυκλοφορεί…
patrisnews.com

Comment here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.