Ένας 47χρονος ψυχοπαθής συνελήφθη από τις αρχές του Σαν Φρανσίσκο το απόγευμα της Δευτέρας 29/10 καθώς εισήλθε σε βαγόνι τρένου με αλυσοπρίονα που είχε κλέψει από κατάστημα και απειλούσε τους επιβάτες πως θα τους σφάξει.
Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της μια επιβάτης. Στα πλάνα διακρίνεται ο Patrick Bingman να περιεργάζεται ένα κόκκινο και ένα πράσινο αλυσοπρίονο, να τα κουνά στον αέρα και να προσπαθεί να τα θέσει σε λειτουργία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών αποκαλούσε τον εαυτό του ο «σφαγέας του Τέξας με το αλυσοπρίονο» και ο «σφαγέας του BART» (το BART είναι το δίκτυο ταχείας αμαξοστοιχίας στο Σαν Φρανσίσκο). Κάποια στιγμή, μάλιστα, στην αρχή του βίντεο μάλιστα ο ακούγεται να μουρμουρίζει «θα σας κόψω το κεφάλι».Η επιβάτης που κατέγραψε το περιστατικό ενημέρωσε άμεσα με ανάρτηση στο twitter την εταιρεία SFBART δείχνοντας απόσπασμα από το βίντεο που είχε καταγράψει.
Η εταιρεία με τη σειρά της απάντησε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο και τη συμβούλευσε να ενημερώσει τον μηχανοδηγό.
Στο μεταξύ αρκετοί επιβάτες έσπευσαν να ενημερώσουν σχετικά την αστυνομία και μόλις το τρένο έφτασε στο σταθμό Lake Merritt, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή της Αλαμέντα. Στην απολογία του παραδέχθηκε πως περιεργαζόταν και κουνούσε τα αλυσοπρίονα, αλλά επρόκειτο για ένα απλό παιχνίδι.

πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *