%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%82
Την τελευταία του πνοή έπειτα από πέντε εβδομάδες στην εντατική, άφησε ένας άντρας υποκύπτοντας στα τραύματά του έπειτα από το βαρύτατο τραυματισμό του από εξαγριωμένους γονείς. Ο 42χρονος Marcelo Fabián Pecollo ήταν καθηγητής μουσικής και δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Ο άντρας μπήκε στο στόχαστρο εξαιτίας της καταδίκης του για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
Ο μουσικός, τρομπετίστας, είχε καταδικαστεί το 2010 σε 30 χρόνια κάθειρξη για την κακοποίηση πέντε παιδιών αλλά αφέθηκε ελεύθερος πριν από δυο χρόνια έπειτα από έφεση. Γονείς που ανακάλυψαν ότι ο μουσικός ήταν ελεύθερος και ότι θα έδινε μια συναυλία με την ορχήστρα της πόλης Moron στο Μπουένος Άιρες στις 30 Οκτωβρίου, συγκεντρώθηκαν έξω από το Ναό που θα δινόταν η παράσταση και άρχισαν να διαδηλώνουν. Ορισμένοι μάλιστα, κατάφεραν και εισέβαλαν στο συναυλιακό χώρο και επιτέθηκαν στον 42χρονο. Σύμφωνα με το Reuters, ένας γονιός από το εξαγριωμένο πλήθος, άρχισε να τον χτυπά με μανία την τρομπέτα του μουσικού.
Ο ιερέας Jorge Oesterheld, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, περιέγραψε ότι ο Pecollo προσπαθούσε με απεγνωσμένες κινήσεις να αποδράσει από τους μανιασμένους γονείς οι οποίοι εισέβαλαν στον Καθεδρικό φωνάζοντας “υπάρχει ένας παιδόφιλος και βιαστής στην εκκλησία και θα παίξει στην ορχήστρα”. Από την επίθεση, ο 42χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση μέχρι την ημέρα που απεβίωσε.
Ο καθηγητής μουσικής, συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2007, όταν η μητέρας ενός 4χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι είχε επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα στον γιο της. Ακολούθησαν οι καταγγελίες και άλλων γονέων, 7 το σύνολο, αλλά ο ίδιος καταδικάστηκε για τις πέντε περιπτώσεις.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *