Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά το τροχαίο που ενεπλάκη τα ξημερώματα της Κυριακής, 14 Ιουλίου. «Σε κώμα ο Σέρβος σέντερ, δεν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία», αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, με τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να είναι σοκαριστικές.

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα αλλά και γενικότερα του παγκοσμίου μπάσκετ, μετά την είδηση του σοβαρού τροχαίου του Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα, ο Κούζμιτς φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, έχει σπάσει το σαγόνι του και βρίσκεται σε κώμα. Όπως είπε ο γιατρός, Βλάντα Ντάγιτς, ευτυχώς δεν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο

Fotografije sa mjesta nesreće u kojoj je Kuzmić teško povrijeđen pic.twitter.com/FXqwatThsh— Римодеч Рањшуш (@doce1996) 14 Ιουλίου 2019

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο που ενεπλάκη ο Όγκνιεν Κούζμιτς σε δρόμο της Μπάνια Λούκα. Τα αμάξια δεν αναγνωρίζονται, με τις εικόνες να μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.Πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα βρισκόταν σ’ ένα γάμο στην πόλη Πρίγεντορ και επέστρεφε τις πρώτες πρωινές ώρες ακολουθώντας την εθνική δό προς Μπάνια Λούκα. Ξαφνικά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα. Όπως ενημέρωσε η τοπική διεύθυνση της Τροχαίας, ο Κούζμιτς και ο φίλος του διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Λίγο αργότερα, ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν, ενημερώνοντας τον κόσμο της ομάδας για το ατύχημα του Όγκνιεν Κούζμιτς.

Η ανακοίνωση

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει με θλίψη τους Σέρβους φιλάθλους ότι τα ξημερώματα της Κυριακής στην εθνική ομάδα, ο παίκτης μας και διεθνής, Όγκνιεν Κούζμιτς, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου. Ο Όγκνιεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο κεφάλι και στο στήθος, και λόγω της ιδιαιτερότητας των τραυματισμών, είναι σε εξέλιξη η επείγουσα μεταφορά του στο Βελιγράδι.

.makeleio.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *