Προσοχή στις ευπαθείς ομάδες από σήμερα αλλά και γενικά για όλο το καλοκαίρι κυρίως τις ημέρες της έντονης ζέστης και του καύσωνα…..
Τα δυο ΚΑΠΗ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε Κατούνα και Βόνιτσα θα είναι ανοιχτά για τις θερμές ημέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου και στις κλιματιζόμενες αίθουσες η ζωή είναι καλύτερη.

Ελεύθερη πρόσβαση στα δυο ΚΑΠΗ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κατά τις ημέρες του καύσωνα . Επίσης τα ΚΑΠΗ θα είναι ανοιχτά για όλες τις ζεστές ημέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου και κυρίως για τις ημέρες που θα υπάρχει ανακοίνωση με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για καύσωνα

Με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες , οι οποίες πλήττουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να παραμένουν σε δροσερούς χώρους καθώς και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους κατά τις κρίσιμες ώρες 10 π.μ. με 8 μ.μ. και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες.

Κυρίως τις ημέρες που καταγράφονται υψηλές θερμοκρασίες, ανοιχτά θα παραμείνουν τα ΚΑΠΗ από Δευτέρα έως Παρασκευή , με ώρες λειτουργίας 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., προκειμένου οι δημότες που το επιθυμούν να καταφεύγουν σε κλιματιζόμενες αίθουσες για προστασία από τον καύσωνα

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Από xiromeropress