Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΤΑΚΤΟ:Νέα ''ναυμαχία'' στα Ίμια - Τουρκική ακταιωρός πλησιάζει αλιευτικό

ΕΛΤΑΚΤΟ:Νέα ”ναυμαχία” στα Ίμια – Τουρκική ακταιωρός πλησιάζει αλιευτικό

Ψαράδες: ”Αρχ@δι@ Τούρκοι” – Βίντεο
ΕΛΤΑΚΤΟ:Νέα ”ναυμαχία” στα Ίμια – Τουρκική ακταιωρός πλησιάζει αλιευτικό
Μία ακόμη τουρκική πρόκληση σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Mην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες, ένα τουρκικό περιπολικό σκάφος, συγκρούστηκε με σκάφη του Λιμενικού μας, στην περιοχή κοντά στα Ίμια.

Είναι ξεκάθαρο πως η Άγκυρα δημιουργεί πλέον στη περιοχή τετελεσμένα. Το ζήτημα είναι τι κάνει η Αθήνα; Μέχρι πότε θα παρακολουθεί την Τουρκία; Τι πάμε να κάνουμε στις διερευνητικές, όταν ξεκάθαρα οι Τούρκοι αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία;

Τα όσα ανέφερε για το ζήτημα στο Πενταπόσταγμα και στον Ανδρέα Μουντζουρούλια ο κ. Ι. Μάζης για την ”παγίδα” των Τούρκων είναι αποκαλυπτικά!
Το χρονικό του νέου ”θρίλερ”

Τουρκική ακταιωρός με “στοιχεία 101” αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς πλησιάζει Καλύμνικο αλιευτικό σε «απόσταση αναπνοής» από την πλώρη του.

Ακολουθεί περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που προσπαθεί να εκδιώξει την τουρκική ακταιωρό. Δυστυχώς τα τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής συνεχίζουν τις προκλήσεις του με επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποιούν δημιουργώντας προβλήματα στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, καταστρέφουν αλιευτικά εργαλεία, ενώ οι ενέργειες τους εγκυμονούν και τον κίνδυνο προκλήσεως ακόμη και θερμού επεισοδίου με σκάφη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, σύμφωνα με το kalymnosnews.gr.

Tο video από τη σημερινή πρόκληση είναι χαρακτηριστικό. Aκούστε την θυμωμένη και οργισμένη αντίδραση των Καλύμνιων ψαράδων και τα “γαλλικά” κατά των Τούρκων.
pentapostagma.gr/

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ