Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ενημερωτική συνάντηση για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών Δήμου Αγρινίου

Ενημερωτική συνάντηση για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών Δήμου Αγρινίου

trapeza_ellados2
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της δικτύωσης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τους δημόσιους, κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος).
Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η δημιουργία δικτύου τοπικών και υπερτοπικών φορέων του Δήμου Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής με αντικείμενο τη συνεργασία των φορέων για την επίτευξη του στόχου του έργου και τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων καθώς και την ευαισθητοποίηση-ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχει εκπρόσωπος από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, εκπρόσωποι από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας καθώς και εκπρόσωποι από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

0Shares