Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εντοπίστηκε ο οδηγός που έσερνε δεμένο σκυλί από το αγροτικό του (video)

Εντοπίστηκε ο οδηγός που έσερνε δεμένο σκυλί από το αγροτικό του (video)


Από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων εντοπίστηκε ο οδηγός που έσερνε σκυλί με το αγροτικό του στην Πούντας Καλαβρύτων χθες το μεσημέρι.
Συμφωνα με πληροφορίες kalavrytanews.com, ο οδήγος ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό, καθώς το σκυλί που το είχε δεμένο στην καρότσα του οχήματος του, έπεσε από το αυτοκίνητο χωρίς να το αντιληφθεί!
Την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βιντεο από το tempo24.gr, που εμφανίζει οδηγό αγροτικού να σέρνει με το όχημα του δεμένο σκύλο στην επαρχιακή οδό Μεγάλου Σπηλαίου – Καλαβρύτων, στην ορεινή Αχαΐα. Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ανέλαβε την αυταπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού, με στόχο τον εντοπισμό του αγροτικού αλλά και τον οδηγό που που “τράβηξε” το βίντεο.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζωο, κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρυτών.
Όπως φαίνεται το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο.
Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποιήσε, ενημερώνοντας τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνη του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο!
Το βέβαιο είναι ότι χθες, σύμφωνα με το kalavrytanews.com στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από την την διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.
tempo24.news

0Shares