Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχική STORIES ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ:Το μαγικό σπίτι-σπηλιά στην Κρήτη που κάνει θραύση στο Airbnb!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ:Το μαγικό σπίτι-σπηλιά στην Κρήτη που κάνει θραύση στο Airbnb!


Υπάρχει ένα σπίτι στον νομό Χανίων, στο χωριό Καλυβιανή, τόσο ξεχωριστό που μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες σου τραβάει την προσοχή. Πρόκειται για ένα σπιτάκι-σπηλιά το οποίο περιβάλλεται από φυσικό βράχο.
Το σπίτι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε ως κατοικία από τους ιδιοκτήτες, μετά όμως έγινε αποθήκη για προϊόντα γεωπονίας μέχρι το 2017 κι έκτοτε μετατράπηκε σε αυτό τον ζεστό, κουκλίστικο κατάλυμα που μαγεύει τους επισκέπτες με τα χαρίσματά του και κυρίως τον μεγάλο του ατού: τον βράχο.
Τo στούντιο 60 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει 2 ενήλικες και δύο παιδιά και είναι πλήρως εξοπλισμένο καθώς έχει τραπεζαρία, κουζίνα, τηλεόραση, πλυντήριο ρούχων και air condition.
Τι αξιοθέατα υπάρχουν κοντά;
Τώρα εκτός από την φυσική σπηλιά που καλύπτει την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, εντυπωσιακό είναι και το μπαλκόνι του στούντιο, το οποίο έχει θέα θάλασσα και συγκεκριμένα το κόλπο του Κίσσαμου, ενώ στο βάθος μπορεί κανείς να αγναντεύει τα βουνά.
Επίσης ο διάκοσμος με τα μικρά γλαστράκια γύρω γύρω από την σπηλιά, καθώς και τα φαναράκια που κρέμονται δίπλα από την κρεβατοκάμαρα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό και φανταστικό το μέρος.
Όμως και το μέρος είναι μαγικό από μόνο του, αφού κανείς μπορεί να γνωρίσει την λιμνοθάλασσα του Μπάλου και να ξεχάσει πώς περνάει ο χρόνος στην ξακουστή παραλία στα Φαλάσαρνα.
Και το κόστος;
Από την άλλη, η πόλη των Χανίων απέχει 45 χιλιόμετρα, ενώ το λιμάνι του Κισσάμου είναι μόλις 5 λεπτά μακριά.
Το υπέροχο αυτό studio από βράχο κοστίζει… μόλις 55 Ευρώ το βράδυ. Δυστυχώς όμως, αν σας άρεσε, πρέπει να προσανατολιστείτε για τον Νοέμβριο του 2018, γιατί πιο πριν είναι φουλ στις κρατήσεις!
Δείτε τις φωτογραφίες από το σπιτάκι-σπηλιά στα Χανιά

πηγη daynight.gr/

0Shares