Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εξαφανίστηκε 19χρονος - Μεγάλη επιχείρηση στην Κάτω Βασιλική Aιτωλοακαρνανίας!

Εξαφανίστηκε 19χρονος – Μεγάλη επιχείρηση στην Κάτω Βασιλική Aιτωλοακαρνανίας!


Άκαρπες οι έρευνες για τον 19χρονο Ολλανδό ο οποιος εθεάθη τελευταία φορά στο όρος Βαράσοβα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο νεαρός στις 8 το πρωί της Κυριακής, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, κατευθύνθηκε για μια βόλτα στο βουνό. Δυο ώρες αργότερα, στις 10 πμ. ο παππούς του τον είδε με τα κυάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο του. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άρχισαν στις 4.30 το απόγευμα. Συμμετέχουν αστυνομία και πυροσβέστες από Ναύπακτο και Μεσολόγγι, η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Μαξ.
Με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν και έρευνες από στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις απο ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την τύχη του νεαρού τουρίστα.
Η επιχείρηση εντοπισμού του σε λίγη ώρα, θα σταματήσει καθώς θα πέσει το σκοτάδι και πρόκειται να συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας, αύριο Δευτέρα. Μάλιστα θα ζητηθεί στις έρευνες να συμμετάσχει και ελικόπτερο Super Puma.
Νεότερη Ενημέρωση 18.15: Δεκαεπτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου και Μεσολογγίου με 5 οχήματα, συμμετέχουν στις έρευνα για τον εντοπισμό 19χρονου από την Ολλάνδια, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοκαρνανανίας.
Στις έρευνες που εστιάζονται αυτή την ώρα στην στεριά, συνδράμει και ο Μάξ, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
Πρώτη Ενημέρωση 18.08: Σε θρίλερ εξελίσσεται για την οικογένεια νεαρού Ολλανδικής καταγωγής, η βόλτα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempο24.gr, ο νεαρός εθεάθη τελευταία φορά σε βουνό της περιοχής.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Στο σημείο έχει στηθεί επιχείρησητ ης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του 19χρονου, στην οποία συμμετέχουν και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών.
Η οικογένεια των Ολλανδών, πραγματοποιούσε επίσκεψη στην περιοχή.
πηγη tempo24.