Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Επαναλειτουργία ΚΑΠΗ σε Βόνιτσα και Κατούνα

Επαναλειτουργία ΚΑΠΗ σε Βόνιτσα και Κατούνα

Επαναλειτουργία ΚΑΠΗ σε Βόνιτσα και Κατούνα

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ανακοινώνει με χαρά ότι το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων ανοίγει ξανά τις πόρτες του σε Βόνιτσα και Κατούνα κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους ωφελούμενους μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια απουσίας, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Καθώς έχουν αρθεί πλήρως τα μέτρα που είχε επιβάλει η πανδημία, ειδικά όσον αφορά τη λειτουργία δομών που φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες, τα ΚΑΠΗ Βόνιτσας και Κατούνας θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία από την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, αφού έως τότε θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης. Να τονίσουμε ότι στο ΚΑΠΗ Βόνιτσας οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και σταδιακά ανοίγει (από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου θα υπολειτουργεί).

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ΚΑΠΗ θα τηρούνται με αυστηρότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας που θα ισχύουν ανά χρονική περίοδο ενώ το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα προσαρμοσθεί αναλόγως.

Παράκληση , οι ηλικιωμένοι που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid -sars 19 ή έχουν κάποιο σύμπτωμα να μην προσέρχονται στους χώρους του ΚΑΠΗ .

Οι αίθουσες των ΚΑΠΗ σε Βόνιτσα και Κατούνα είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν όλα τα μέσα για μια ευχάριστη παραμονή των ωφελούμενων.

Το ωράριο λειτουργίας των ΚΑΠΗ προσαρμόζονται με τα κάτωθι ωράρια.

ΚΑΠΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ : 08:45 – 13.30 ΠΜ

ΚΑΠΗ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ : 08:00 – 13.30 ΠΜ

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ