ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Έτσι είναι τα έργα στην Ελλάδα… Με αρχή αλλά χωρίς τέλος….

Το έργο παραδόθηκε δεν παραδόθηκε κανείς δεν το γνωρίζει επίσημα. Αν παραδόθηκε όμως γιατί το παρέλαβαν έτσι.

Η ομάδα της Χάλκειας χρησιμοποιούσε ως έδρα το γήπεδο της Γαβρολίμνης για τους αγώνες και τις προπονήσεις της . Στο συγκεκριμένο γήπεδο που υπήρχαν πολλά παράπονα για τον αν το αποστραγγιστικό του σύστημα δουλεύει .Τελικά έδειξε ότι ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση έστω και αν δεν έγιναν ποτέ οι βελτιώσεις που είχε υποσχεθεί η προηγούμενη δημοτική αρχή με τις διάτρητες σωλήνες να σαπίζουν στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο που τις είχαν εναποθέσει για να τις παραλάβει ο ανάδοχος για τις βελτιώσεις.

Σήμερα γίναμε μάρτυρες σε ακόμη ένα πρόβλημα σοβαρότατο καθώς δεν έγινε απολύτως τίποτα για να προστατευτεί ο χώρος από αυτούς που προκάλεσαν βανδαλισμούς πρόσφατα αλλά και από τους νυχτερινούς επισκέπτες που βρήκαν τρύπα στον φράκτη και μπήκαν στο γήπεδο να αναζητήσουν τροφή και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους αγριόχοιρους που ο πληθυσμός τους στην περιοχή έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα συμπαθεί ζώα δεν φταίνε τίποτα όμως ευθύνη έχουν αυτοί που δεν έκαναν τίποτα να προστατέψουν την περιουσία του Δήμου αντικαθιστώντας ή επιδιορθώνοντας τον φράκτη.

Ακόμη ένα πρόβλημα που αντικρίσαμε είναι η σπασμένη σωλήνα που οδηγεί στην δεξαμενή που συγκεντρώνει το νερό για να ποτίζεται το γήπεδο με το νερό όλο το καλοκαίρι και να πέφτει στο δρόμο χωρίς να κάνει κανείς κάτι.

Η νέα δημοτική αρχή καλείτε να δώσει λύση στα προβλήματα γιατί στο χώρο αν και η ομάδα της περιοχής δεν θα αγωνίζεται θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και προστασία στο χώρο και στους αθλητές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά το γήπεδο θα φιλοξενήσει ακαδημίες μετά από πρωτοβουλία του Ναυπακτιακού Αστέρα και πρέπει να γυαλιά που έσπασαν αυτοί που έκαναν τους βανδαλισμούς να καθαριστούν , όπως επίσης να σβηστούν τα συνθήματα από τους τοίχους και γιατί να μην γίνουν και έρευνες γι΄αυτούς που τα προκάλεσαν.

Για να μην αδικήσουμε κανέναν έχει γίνει σημαντική προσπάθεια για τον χώρο και ένα γήπεδο στην Γαβρολίμνη και την Χάλκεια με φυσικό χόρτο μπορεί να θεωρηθεί πολυτέλεια, όμως όλα πρέπει να έχουν αρχή και τέλος.

Δείτε στο βίντεο εικόνες από την επιδρομή των αγριογούρουνων:

Δείτε το βίντεο με τους σωλήνες στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο που περιμένουν ακόμη να τοποθετηθούν:

nafpaktianews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *