Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Επιστρέφει στην ΕΡΤ η θρυλική σειρά «Μια φορά και έναν καιρό... ήταν...

Επιστρέφει στην ΕΡΤ η θρυλική σειρά «Μια φορά και έναν καιρό… ήταν ο άνθρωπος»

Επιστρέφει στην ΕΡΤ η θρυλική σειρά «Μια φορά και έναν καιρό… ήταν ο άνθρωπος»

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των παιδικών χρόνων επιστρέφει στην ΕΡΤ, 25 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.

Ο λόγος για το εκπαιδευτικού χαρακτήρα σήριαλ παραγωγής 1987 «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ο άνθρωπος» (το κεφάλαιο «Ζωή»), με τις φωνές του Μηνά Χατζησάββα, του Σοφοκλή Πέππα του Βασίλη Καΐλα, της Ανέττας Παπαθανασίου και πολλών ακόμα μεγάλων ηθοποιών.

Πρόκειται για σειρά κινουμένων σχεδίων 26 επεισοδίων που μάθαινε στα παιδιά το πώς ακριβώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, με κάθε επεισόδιο να είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό όργανο του ανθρώπινου σώματος.

Ο εγκέφαλος, η καρδιά, το ήπαρ, οι νεφροί, οι πνεύμονες, το στομάχι, το δέρμα, τα οστά, οι ορμόνες, τα ένζυμα αλλά και τα μικρόβια και οι ιοί πρωταγωνίστησαν στη σειρά – φαινόμενο της δεκαετίας του ’90 και τώρα προβάλλεται από την αρχή.

Το «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ο άνθρωπος» επιστρέφει στην ΕΡΤ2 στην πιο σύγχρονη εκδοχή του σε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες, αλλά με τις ίδιες φωνές και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 12:00, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.
.dikaiologitika.gr/