Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Ερωτόκριτος Γαλούνης: Παραμένω επικεφαλής της παράταξης και δεν παραιτούμαι. Ψευδές και ανυπόστατο...

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Παραμένω επικεφαλής της παράταξης και δεν παραιτούμαι. Ψευδές και ανυπόστατο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Παραμένω επικεφαλής της παράταξης και δεν παραιτούμαι. Ψευδές και ανυπόστατο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αστακός, 22/09/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί Συνδημότες, Συνδημότισσες,
Με έκπληξη διάβασα σήμερα σε τοπικό blog ότι επίκειται παραίτηση μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης» και ότι αρχές Νοεμβρίου θα γίνουν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού.
Δηλώνω Kατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο Δημοσίευμα είναι ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το 2014 ο Λαός του Ξηρομέρου μου έδωσε εντολή να Διοικήσω το Δήμο Ξηρομέρου για πέντε χρόνια από τη θέση του Δημάρχου. Την εντολή αυτή την τίμησα στο έπακρο με Σεβασμό και Ευλάβεια.
Το 2019 ο Λαός του Ξηρομέρου μας έστειλε στην Αντιπολίτευση. Σας Διαβεβαιώνω ότι με τον ίδιο Σεβασμό και Ευλάβεια θα τιμήσω την εντολή του Λαού και θα υπηρετήσω το Δήμο Ξηρομέρου από τη θέση του Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου, Αγωνιζόμενος πάντα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου και των Συμπολιτών μου.
Με εκτίμηση,
 
Ερωτόκριτος Γαλούνης
 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτη
0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ