Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Εφιάλτης για ζευγάρι ο γάμος των 40.000 λιρών στην Σαντορίνη!

Εφιάλτης για ζευγάρι ο γάμος των 40.000 λιρών στην Σαντορίνη![φωτο]

%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%832
Σε ένα ζωντανό εφιάλτη εξελίχτηκε η ομορφότερη μέρα της ζωής ενός ζευγαριού από το εξωτερικό, που αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σαντορίνη.
Ο λόγος για τον Steven και η Olga Kershaw, που γνωρίστηκαν μέσω Ίντερνετ και ξόδεψαν 40.000 λίρες θέλοντας να χαρίσουν στους καλεσμένους τους μία ονειρεμένη διαμονή στο κυκλαδίτικο νησί.
%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%83
Συγγενείς και φίλοι της Olga και του Steven ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να παρευρεθούν στο γάμο τους.
Όλα ξεκίνησαν μετά τη γαμήλια δεξίωση. Οι νεόνυμφοι θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε μία υπερπολυτελή βίλα, αξίας 600 λιρών τη βραδιά. Τα όνειρα για μία μαγεμένη νύχτα όμως έπεσαν στο κενό όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι κάποιος τους είχε κλέψει την τσάντα, η οποία είχε μέσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα στην τσάντα ήταν το διαβατήριο του Steven» είπε στη Mirror η Olga, η οποία δουλεύει σε τράπεζα στη Μόσχα.
«Αν κάποιος μου προσέφερε όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έλεγα όχι. Θέλω απλά πίσω τη νύχτα γάμου μου, αυτή που είχα ονειρευτεί» συνέχισε ενώ όπως είπε μέσα στην τσάντα ήταν και τα κινητά τους τηλέφωνα. «Χάσαμε όλες μας τις φωτογραφίες από το γάμο. Δεν είναι τα πράγματα που χάσαμε. Είναι τόσες αναμνήσεις που κανείς δεν θα μας δώσει πίσω».
Τώρα οι δυο τους προσπαθούν να ξεχάσουν και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο Μόναχο, όπου δουλεύει ο Steven Kershaw.
ΠΗΓΗ: Mirror,madata.gr

0Shares