Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Ζήτησε άδεια από τον εργοδότη της γιατί δεν ήταν καλά,δείτε τι απίστευτο...

Ζήτησε άδεια από τον εργοδότη της γιατί δεν ήταν καλά,δείτε τι απίστευτο της απάντησε


Η Madalyn Parker δεν ένιωθε καλά ψυχλολογικά στη δουλειά και όπως πολλοί εργαζόμενοι ένιωσε την πίεση να την καταβάλλει. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ζητήσει άδεια από το γραφείο γιατί εδώ και καιρό δεν ένιωθε καλά στην ψυχολογία της και ήθελε μια ευκαιρία για να ξεκουράσει το πνεύμα της.
Μέχρι εδώ όλα καλά στην ιστορία μας. Αυτό ωστόσο που την έκανε viral ήταν η απάντηση του αφεντικού της,
«Καλησπέρα, θα ήθελα άδεια για σήμερα και αύριο για να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία. Ελπίζω να επιστρέψω ανανεωμένη και έχοντας εκατό τοις εκατό τις δυνάμεις μου», έγραψε σε ένα email η Parker, εργαζόμενη σε εταιρία στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Όπως ανέφερε η ίδια από μικρή είχε πολύ άγχος και ακόμα και τώρα αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. Για αυτό το λόγο θα χρειαζόταν λίγο χρόνο να βρει τα πατήματά της.
Η απάντηση του εργοδότη της δεν άργησε να έρθει: «Χαίρεται Madalyn, προσωπικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτά τα email. Κάθε φορά μου υπενθυμίζεις ότι είναι πολύ σημαντικό τις άδειες να τις παίρνουμε όταν δεν είμαστε καλά ψυχικά. Σίγουρα αυτή η πολιτική δεν εφαρμόζεται σε όλες τις επιχειρήσεις. Είσαι ένα παράδειγμα για εμάς, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, για να λειτουργούμε σωστά στη δουλειά».
Η κατανοητική στάση και απάντηση του αφεντικού της ήταν κάτι που την εξέπληξε και όπως ήταν φυσικό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
πηγη