enoikio-620x384
Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα φροντίσουμε να μετακομίσουμε στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου έχουμε ένα παλιό σπίτι και το οποίο δεν έχει ανοίξει εδώ και χρόνια».
Ο Σπύρος Φωκάς, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, περιγράφει στην Espresso τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης που δίνει. Χρωστάει πέντε ενοίκια στη σπιτονοικοκυρά του κι εκείνη τους έχει αποστείλει ήδη εξώδικο. «Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα φροντίσουμε να μετακομίσουμε στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου έχουμε ένα παλιό σπίτι και το οποίο δεν έχει ανοίξει εδώ και χρόνια», επισημαίνουν.
Με 680 ευρώ το μήνα
«Από τις ταινίες που έχω κάνει στην Αμερική παίρνω 300 δολάρια το τρίμηνο ή το πεντάμηνο, αν και εφόσον παίζονται βέβαια. Από εκείνες που έκανα στην Ιταλία δεν έχω πάρει ποτέ φράγκο, καθώς η εταιρεία κήρυξε πτώχευση» λέει ο ηθοποιός, ενώ μαζί με τη Λίλιαν δηλώνουν ότι και να θέλει κάποιος να διαχειριστεί τα 680 ευρώ που παίρνει εκείνος ως σύνταξη, είναι πολύ μικρό το ποσό για να τα καταφέρει.
Την εποχή που ζούσε στις ΗΠΑ με την Αμερικανίδα σύζυγό του και μάνατζερ, εκείνη είχε σηκώσει, όπως λέει ο Σπύρος Φωκάς, 500.000 δολάρια από τον κοινό τους λογαριασμό, αφήνοντάς του μόνο 400 δολάρια!zappit.gr/fokas

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *