%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%84%cf%89%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%82
Ασταμάτητος ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πέρασε και από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1, έφτασε τους 13 βαθμούς, έναν πίσω από τον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Λεβαδειακό στην έδρα του.
Οι… κυανόλευκοι συνεχίζουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και πραγματικά δείχνουν να μην έχουν ταβάνι. Δεν ξέρουμε για ταβάνι, αλλά σίγουρα έχουν παίκτες που τους… ξελασπώνουν όπως σήμερα ο Μαμπουλού που πήγε αλλαγή, πέτυχε τα δύο γκολ και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Στον αντίποδα οι Αγρινιώτες δεν είδαν απλά την εστία τους να παραβιάζεται για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι τους, αλλά έγινε δύο φορές με συνέπεια να χάσουν και μαζί να χάσουν και έδαφος για την πεντάδα μένοντας στους 8 βαθμούς και την 10η θέση. Το ακόμα πιο άσχημο για τα… καναρίνια είναι πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πράγματα, ειδικά στα στημένα αν θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδό τους στα πλέι οφ.
.gazzetta.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *