Facebook
TwitterΚοινοποίηση μέσω e-mailΕκτύπωση

Μηνύματα εκλογικής νίκης έστειλε η μεγάλη συγκέντρωση του Σταύρου Καραγκούνη στο Αγρίνιο, όπου παραβρέθηκε η αδελφή του Πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα.

Η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταύρου Καραγκούνη, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, με την αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών που δημιούργησαν ένα κλίμα νίκης, ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στο ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο.

Από την εντυπωσιακή συγκέντρωση ξεχώρισε η παρουσία της Ζανέτ Τσίπρα η οποία προλόγισε την εκδήλωση σημειώνοντας: «Τον Σταύρο τον ξέρω από μικρό παιδί, τότε που ήταν συμμαθητής με τον αδερφό μου. Μεγαλώσανε πήρανε διαφορετικές, αλλά συγκλίνουσες πορείες και να που τώρα ερχόμαστε όλοι μαζί να ζητήσουμε την δική σας συμβολή στη νίκη», ενώ συμπλήρωσε: «Να είστε σίγουροι πως ο Σταύρος θα είναι ένας καλός βουλευτής. Γιατί πονάει τον τόπο του, αγαπάει τους ανθρώπους του Και νοιάζεται για αυτούς».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Σταύρος Καραγκούνης ο οποίος για πρώτη φορά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το 2015 ανοίξαμε λογαριασμούς με την ιστορία. Και δε θα τους αφήσουμε στη μέση. Tα νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά σχέδιά τους για τη χώρα θα τα βάλει βαθιά μέσα στα συρτάρια της ιστορίας ο ελληνικός λαός στις 7 του Ιούλη. Δεν θα μείνει όμηρος ούτε των εκβιαστών, ούτε των οργανωμένων συμφερόντων. Θα γυρίσει την πλάτη στη διαφθορά, τη ρεμούλα, τη διαπλοκή και τις μίζες.Θα βάλει πλάτη για τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που κρατάει το φάρο της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής αλλαγής στην Ελλάδα».

Σχετικά με τη διαφορά των ευρωεκλογών και το διακύβευμα των εθνικών εκλογών υποστήριξε γνωρίζοντας την αποθέωση: «Αφέντης για να αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο είναι ο λαός. Ας μην προτρέχουνε λοιπόν. Ας μην ράβουνε κουστούμια ορισμένοι. Κατανοώ τους έλειψαν οι καρέκλες της εξουσίας, διότι με αυτές γεννήθηκαν και σε αυτές μεγάλωσαν. Αλλά η κυβέρνηση της χώρας δεν κληρονομικό δικαίωμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο λαός γαλουχήθηκε μέσα από τις ανατροπές. Και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πολιτική ανατροπή στην ιστορία του τόπου».

Σε μια αναφορά προς τη διαδρομή του,θέλησε παράλληλα να στείλει πολλαπλά μηνύματα στους πολιτικούς αντιπάλους τονίζοντας με στόμφο: «Είμαι από τη Κυψέλη Αγρινίου, γιος ενός ηλεκτρολόγου και μιας μοδίστρας. Γιος βιοπαλαιστών. Δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι. Δεν είμαι πολιτικός κομήτης του τόπου. Δεν πήγα σε ιδιωτικά σχολεία. Σπούδασα με ιδρώτα και κόπο κι έγινα εκπαιδευτικός. Δεν βρήκα ποτέ κάτω από το μαξιλάρι μου δωράκια του μπαμπά, του θείου, του πεθερού. Εργάστηκα σκληρά στα σχολεία εκεί όπου πάντα μετέδιδα στα νέα παιδιά την ελπίδα για το μέλλον».

Και θέλοντας να σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα, κατέληξε: «Την Κυριακή λοιπόν ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για την προοπτική των νέων ανθρώπων, ψηφίζουμε για την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων. Για να δει η Ελλάδα φωτεινότερες ημέρες. Στις 7 Ιουλίου να είστε εκεί! Για να υπογράψουμε στις κάλπες το δικό μας αύριο. Στις 7 Ιουλίου προχωράμε μπροστά.Να είμαστε έτοιμοι, κάθε ώρα είναι η δική μας ώρα…».

Στην προεκλογική ομιλία παραβρέθηκε η αδελφή του Πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Κοκκινοβασίληςο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Γιάννης Ζαρολιάγκης, καθώς και Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *