ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

viasmos_3
Σοκ έχει προκαλέσει η απαγωγή, ο βιασμός και η δολοφονίας ενός 8χρονου κοριτσιού που περίμενε το λεωφορείο της εκκλησίας, όταν δέχτηκε επίθεση από έναν 53χρονο.
Σύμφωνα με το people, η Sabrina Stauffenberg κατά την αναμονή στεκόταν στην αυλή και μιλούσε στο τηλέφωνο με τη γιαγιά της, λέγοντας της πως το λεωφορείο δεν έχει φτάσει ακόμα.
Ωστόσο το 8χρονο κοριτσάκι δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της, καθώς λίγο μετά δέχτηκε επίθεση από τον Glen Ramey.
Η γιαγιά της όταν είδε ότι αργεί, κάλεσε στην κκλησία για να ρωτήσει τι είχε συμβεί. Όταν όμως προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο την εγγονή της, δεν υπήρξε καμία απάντηση στην κλήση.
Ο 53χρονος ο οποίος έβγαινε με μια συγγενή της Sabrina, αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, τη δολοφόνησε και την εγκατέλειψε κοντά σε εργοστάσιο.
Ο Ramey συνελήφθη την Κυριακή μετά για τον βιασμό και τη δολοφονία της 8χρονης και κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού και σεξουαλική επίθεση.
Το άψυχο κορμάκι της 8χρονης, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης κοντά σε ένα εργοστάσιο ξυδιού.
Ο 53χρονος πλέον κρατείται στη φυλακή Richland County και δεν έχει οριστεί ακόμα εγγύηση. Το όνομά του είχε εμπλακεί σε αρκετές επιθέσεις από το 2014 έως και το 2016 αλλά δεν βρισκόταν στο μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων του Ιλινόις.madata.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *