Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Η Βίκυ Χατζηβασιλείου …καρφώνει Λαζόπουλο, Μενεγάκη, Σπυροπούλου: «Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στο...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου …καρφώνει Λαζόπουλο, Μενεγάκη, Σπυροπούλου: «Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο»

vicky-xatzivasileiou-570
Αδειάζει τον Λάκη: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας σε άλλη κατεύθυνση. Έγινε χειραγώγηση! Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης»!
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε ένα πρωτοφανές …άδειασμα του Λάκη Λαζόπουλου! Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε έξω από τα δόντια για τον ηθοποιό στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και τον Γιώργο Μπέζα.
«Με τον πρόεδρο έχουμε μια αλληλοεκτίμηση. Εγώ δεν πήγα ποτέ διακοπές με τον πρόεδρο. Αυτά…», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο. Ούτε το έχω δει ποτέ απέξω».
Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε χειραγώγηση
Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Λάκη Λαζόπουλο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε: «Βεβαίως και το θεωρώ λάθος, διότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας ή το μέσο που έχουμε, γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας, σε άλλη κατεύθυνση. Εγώ νομίζω έγινε χειραγώγηση. Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ χαρισματικός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος, ευφυέστατος, έχει κάνει υπέροχα πράγματα και στην τηλεόραση και στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο -είχα πάει πέρυσι να δω την παράσταση και ήταν εξαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες τακτικές. Άλλο εκτιμούμε έναν άνθρωπο για τη δουλειά του και άλλο κρίνουμε πως χρησιμοποίησε ένα μέσο που του δόθηκε για να κάνει τη δουλειά του που έκανε και άλλα πράγματα μέσα από τη δουλειά του».
.zappit.gr

0Shares