ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΟΣΗ-ΤΣΟΛΗ απο τα ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Είμαι η Βασιλική Δόση-Τσόλη του Αναστασίου. Γεννήθηκα στα Παλιάμπελα το 1984. Εδώ μεγάλωσα και γνώρισα τα χωριά μας και τους ανθρώπους τους. Πρώτη προτεραιότητα στην ζωή μου ήταν η δημιουργία οικογένειας.  Με  τον σύζυγό μου Αναστάσιο Τσόλη από το Θύρρειο, αποκτήσαμε  δυο γιους. Εργάζομαι στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση μας. Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και μέλος του Συλλόγου Γυναικών. Συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.
    Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιώργου Αποστολάκη  με μοναδικό κίνητρο την  αναβάθμιση και εξέλιξη του Δήμου μας, ενός Δήμου προικισμένου από τη φύση, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται με όραμα, προοπτική και διάθεση ανέλιξης.         Θεωρώντας ότι οι νέοι άνθρωποι με θέληση και γνώσεις δεν πρέπει να μένουν απλώς θεατές των προβλημάτων, δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για έναν καλύτερο Δήμο που αξίζει στους κατοίκους του και, κυρίως στα παιδιά μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.