ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δημοτική παράταξη “Συμφωνία Ελπίδας” του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας: ΚΑΛΕΣΜΑ σε ανοικτή συνάντηση την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου


Η δημοτική παράταξη “Συμφωνία Ελπίδας” του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και κάθε δημότη που το επιθυμεί σε ανοικτή συνάντηση την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΛΑΪΣ” (όπισθεν ναού Αγ. Σπυρίδωνος Βόνιτσας).
Θα πραγματοποιηθεί διεξοδική ενημέρωση και απολογισμός της έως τώρα αντιπολιτευτικής δράσης της παράταξης από τον επικεφαλής κ. Δημήτρη Μασούρα, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που έχουν ανακύψει τους τελευταίους μήνες και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν δημιουργικά για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας. Παράλληλα, θα συζητηθούν και οργανωτικά ζητήματα κοινής δράσης.
Πρόκειται ασφαλώς για μια καινοτόμα πρωτοβουλία στην περιοχή μας, που σκοπό έχει όχι μόνο μια απλή καταγραφή απόψεων, αλλά την ανάδειξη νέων θεμάτων και την ουσιαστική συνδιαμόρφωση της πολιτικής στρατηγικής της παράταξης, κάτι που αποτελεί βασικό ζητούμενο κάθε υγιούς αυτοδιοικητικού φορέα που σέβεται την κοινωνία που υπηρετεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments