ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Παλαιρο Αιτωλοακαρνανιας ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!

Με το δεύτερο βραβείο στον Δ’ Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική βραβεύτηκε η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Παλαιρο Αιτωλοακαρνανιας για το έργο της “ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ”. Επίσης στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύτηκαν και οι μαθητές της Γεωργία Ταμπακη, Χρήστος Χρυσούλης, Άννα Τουσια και Αλεξάνδρα Χαλιμουρδα.Δεύτερο βραβείο στη μαθήτρια της Γεωργία Ταμπακη στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό ΕΠΟΚ, για το έργο της ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Το τρίτο βραβείο στον Δ’ Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ μοιράζονται οι μαθητές της Χρήστος Χρυσούλης για το έργο του ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ , Αλεξάνδρα Χαλιμουρδα για το έργο της ΕΙΡΉΝΗ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ και Άννα Τουσια για το έργο της ΒΌΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.