Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Μποτζάκη του Star που συγκλονίζει!

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Μποτζάκη του Star που συγκλονίζει![βίντεο]

mpotzaki_546_355_608590209
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της πρώην δημοσιογράφου του STAR, Κατερίνας Μποτζάκη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από δυο χρόνια. «Το Νοέμβριο του 2014 στα καλά καθούμενα υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Δούλευα το πρωί και είχα κάποιες ενοχλήσεις στο μάτι,
δεν έδωσα στην αρχή σημασία, όμως μετά άρχισε να με ενοχλεί ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο έναν οφθαλμίατρο στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάω και να μου πει τι συμβαίνει! Όταν πήγα στο σπίτι κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωσα ένα κάψιμο στο κεφάλι. Ήμουν σίγουρη ότι τελείωσα. Δηλαδή όταν πήγα να καθίσω στην πολυθρόνα, κατάλαβα ότι πεθαίνω! Τότε ο γιατρός που είχα ραντεβού και δεν πήγα ανησύχησε και πήρε τηλέφωνο κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι ειδοποίησαν τον άνδρα μου. Όταν ήρθε στο σπίτι με βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!»
Η δημοσιογράφος τότε μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Ηράκλειο στην Αθήνα και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο! Όταν ξύπνησε είχε στο πλευρό της τον σύζυγο και τα παιδιά της. «Μετά από 10 μέρες ήμουν καλά! Είχα πρόβλημα με το ένα μου μάτι, τα έβλεπα όλα διπλά και το είχα κλειστό». Βουρκώνει όταν περιγράφει την αγάπη του κόσμου, που δέχτηκε εκείνη την περίοδο. Στο λαιμό της φοράει ένα κολιέ με τον αριθμό 13, ήταν της μητέρας της, την οποία έχασε από το ίδιο πρόβλημα υγείας.
«Την μάμα μου την έχασα από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Εγώ μπήκα στο χειρουργείο στις 13 Νοεμβρίου, χειρουργήθηκα στη 13:00 το μεσημέρι, νοσηλεύτηκα στον 13ο όροφο, στο δωμάτιο 1313, δεν είμαι προληπτικός άνθρωπος, δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι τυχαίο!» είπε.

Πηγή: zarpanews.gr, creteplus.gr, Τηλεόραση Star.
.ourlife.gr

0Shares