ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑSTORIES

Η οικογένεια ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ καλλιεργεί 12,000 ελαιόδενδρα και ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!

Μια οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών η οποία μετά από συνεχή ενημέρωση τεχνογνωσία και εξέλιξη κατάφερε να κατακτήσει σε διακεκριμένους διεθνής διαγωνισμούς 100 βραβεία για την εξαιρετική γεύση και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Η οικογένεια Κελίδη καλλιεργεί 12,000 ελαιόδενδρα και παράγουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο τους  και τυποποιούν  στο συσκευαστήριο τους . Ελέγχοντας όλα τα στάδια παράγωγης και προσέχοντας και την τελευταία λεπτομέρεια έχουν καταφέρει να κάνουν γνωστή μία περιοχή και να την βάλουν στο παγκόσμιο ελαιοκομικό χάρτη .

Τα τελευταία δέκα χρόνια το ελαιοτριβείο Κύκλωπας έχει επιδοθεί σε ένα πρωταθλητισμό ποιότητας. Αυτή τη στιγμή κατακτώντας ακόμα ένα αστεράκι Great Taste για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου τους ξεπέρασαν τα 100 παγκόσμια βραβεία.

Στις τελευταίες παγκόσμιες λίστες από την evoowr (Extra Virgin Olive Oil World Ranking ) που βγήκαν τέλος του 2018 ανάμεσα σε 9522 δείγματα ελαιολάδου για το 2018 το αγουρελαιο Κύκλωπας είναι στο νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης και στο νούμερο 1 για την Ελλάδα ! Πρώτη φορά  ελληνικό εξαιρετικό παρθένο  ελαιόλαδο κατακτά τόσο υψηλή θέση ανάμεσα σε τόσα δείγματα!

Τα προϊόντα τους εξάγονται σε 17 χώρες ανά τον κόσμο κάνοντας μια οικογένεια να καταφέρει να κατακτήσει την αναγνωσιμότητα και την επιβεβαίωση που της αξίζει στον παγκόσμιο ελαιοκομικό χάρτη.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.