ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Δώρα Μοσχονά ένας νέος άνθρωπος που αξίζει την ψήφο μας.Πρόκειται για μια από τις πιο δραστήριες γυναικείες παρουσίες. Μια γυναίκαεπιστήμονας με μόρφωση και παιδεία, ψυχή ελεύθερη, ευαίσθητη και τρυφερή, αλλά ταυτόχρονα δυναμική και αποφασιστική. Μια γυναίκα δημιουργική με πολύ καλές σπουδές με σπουδαίες διακρίσεις στο χώρο της λογοτεχνίας και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στη τοπική κοινωνία μας. Καιρός είναι σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να διαλέξουμε νέους, άφθαρτους ανθρώπους με βάση τις ικανότητές τους και τη διάθεση για προσφορά στον τόπο μας. 
Η Δώρα Μοσχονά δήλωσε τα εξής:       “Είναι χαρά και τιμή μου να συμμετέχω για ακόμη μια φορά στην εκστρατεία για την υλοποίηση του προγράμματος της “Δύναμης Πολιτών” όπου με την υποστήριξή σας θα μας φέρετε αντιμέτωπους με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που θα θέσουμε ως προτεραιότητα να καλύψουμε για το καλό του τόπου μας. Στόχος μας, η βελτίωση και η αναβάθμιση των καθημερινών μας αναγκών και ποιότητα ζωής μας. Η θετική σας αξιολόγηση θα με βοηθήσει να προσφέρω τα μέγιστα στον Δήμο μας”…………..

ΔΕΙΤΕ και το σύντομο βιογραφικό της με τις πολλές περγαμηνές των δραστηριοτήτων της:ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ          Η Δώρα Μοσχονά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.  Είναι  πτυχιούχος (BSc) Βιολογίας με ειδικότητα στην  Μικροβιολογία και κάτοχος  (Μ.Phill) από το Τμήμα Μηχανολόγων και Χημικών Μηχανικών με ειδίκευση στην Θαλάσσια Βιοδιάβρωση από το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt  τηs Μ.Βρετανίας.        -Εργάστηκε στην Εταιρεία ΚΟΡΠΗ NESTLE HELLAS στο τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας.    -Στην ΚΙΡΚΗ ΑΕ ως Προϊσταμένη Βιολόγος ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως Καθηγήτρια από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Από το 2008 ασχολείται με την συγγραφή και έχει αποσπάσει πολλές Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις. Κάποιες από τις πιο σημαντικές διακρίσεις της είναι: -Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Α΄ Βραβείο Πεζογραφίας.-Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου με συνεργασία του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης ΕΟΚΑ, Γ΄Βραβείο Δοκιμίου-Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, Έπαινος για το μυθιστόρημα «Αλησμόνητες Πατρίδες» από την Ι. Μητρόπολη Ν. Σμύρνης.-Ε.Π.Ο.Κ (Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων), Α’ Βραβείο Ιστορικού Μυθιστορήματος.-Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, Α’ Βραβείο Μυθιστορήματος.-Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδος , Α’ έπαινος διηγήματος.-Πετρίδειον Ίδρυμα Πάφου, Γ’ Βραβείο Μυθιστορήματος.          Η ίδια έχει εκδώσει τρία μυθιστορήματα «Μην ξεχάσεις να πάρεις ανάσα», «Ο αστερισμός της γλυκύτητας» και  «Πονάει να σ’αγαπώ».   -Είναι ενεργό μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, στην Ελληνοαμερικάνη Ένωση και στην Πανελλήνια ένωση Βιοεπιστημόνων. -Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σχετικών επιμορφωτικών σεμιναρίων σχετικά με το Ανθρώπινο Δυναμικό και Τεχνολογία και Γλωσσική Διδασκαλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *