μπρους λι
Ένα απόγευμα, ο δεξιοτέχνης των πολεμικών τεχνών, γνωστός και ως Μπρους Λι, πήρε ένα φάρμακο για να ανακουφιστεί από τον πονοκέφαλο που τον ταλαιπωρούσε. Ένα αλλεργικό σοκ προκάλεσε διόγκωση του εγκεφάλου και προκάλεσε τον θάνατο του από εγκεφαλικό οίδημα στο αποκορύφωμα της καριέρας του. Ήταν μόλις 32 ετών.
Είκοσι χρόνια μετά, ο μοναχογιός του, Μπράντον είχε ανάλογο τέλος. Ο Μπράντον Λι γύριζε μια σκηνή για την ταινία “The Crow”, όπου ο χαρακτήρας που υποδύονταν, έπρεπε να πυροβοληθεί. Την προηγούμενη μέρα, μια ομάδα της παραγωγής έβαλε στο όπλο μια πραγματική σφαίρα και αμέλησε να την βγάλει.
Την επομένη, μια άλλη ομάδα γέμισε το όπλο με άσφαιρα. Την ημέρα του γυρίσματος, η πυρίτιδα αποδείχθηκε αρκετή για να εκτοξεύσει την πραγματική σφαίρα στον 28χρονο Λι και να τον σκοτώσει. Όπως κι ο πατέρας του, έτσι και ο Μπράντον Λι πέθανε νέος, ενώ βρίσκονταν στο κατώφλι του καλλιτεχνικού στερεώματος.
Η επόμενη γενιά: Το αποκορύφωμα της καριέρας τους είναι μάλλον επικίνδυνο για τα μέλη της οικογένειας Λι, κάτι το οποίο εξηγεί γιατί η αδερφή του Μπράντον, Σάνον, ήταν τόσο κακή ηθοποιός, ώστε να μην έχει καμία πιθανότητα να γίνει σταρ.
ip-people.blogspot.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *