Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη – Μάρτυρες που γνωρίζουν στοιχεία εμποδίζονται να καταθέσουν

0
118


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Νέος μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε στο σημείο που βρέθηκε νεκρή δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη. Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας καταγγέλει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι εμποδίζονται μάρτυρες οι οποίοι θέλουν να καταθέσουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.
21 ημέρες μετά και ο γρίφος του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει ακόμα λυθεί. Δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο, μια νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ανατρέπει την υπόθεση: «Το Σάββατο των Φώτων ήμουν στην Τριχωνίδα και είδα δύο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη. Είμαι διατεθειμένος να το καταθέσω στην αστυνομία».
Οι συγγενείς της άτυχης μητέρας επιμένουν: Βρείτε τους δολοφόνους. Ο δικηγόρος τους μάλιστα αποκάλυψε σήμερα στο Star ότι ενώ εμφανίζονται μάρτυρες που έχουν να αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία, δεν μπορούν να καταθέσουν.
«Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, δεν θέλω να πω άλλες λέξεις, είναι ότι εμφανίζονται στον ορίζοντα αυτόπτες μάρτυρες διαφόρων περιστατικών οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν καταθέσεις ένορκες επισήμως και δεν εισακούονται, δεν ακούγεται η παράκλησή τους, η επιθυμία τους», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.
Ένας από αυτούς τους μάρτυρες είδε την Ειρήνη Λαγούδη παραμονή Χριστουγέννων στο Γέρακα να καυγαδίζει με δυο άντρες.. Είναι άραγε οι ίδιοι άντρες με τους οποίους καυγάδιζε και την ημέρα που πέθανε;
Τα κενά στη διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη
Από μαρτυρίες, κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα προκύπτει ότι η Ειρήνη Λαγούδη το πρωί του Σαββάτου που εξαφανίστηκε συναντήθηκε στο Παναιτώλιο με δυο άντρες.. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, στην Κατοχή. Έφυγε όμως λίγη ώρα αργότερα. Πέρασε από τον Άγιο Κωνσταντίνο και στις δυο το μεσημέρι από την Παραβόλα.
Σε είκοσι λεπτά έπρεπε να ήταν στην Παραλία της Μυρτιάς. Όμως σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, το αυτοκίνητο στις τέσσερις το απόγευμα δεν ήταν στο σημείο. Στις πέντε παρά τέταρτο όμως κάτοικοι είδαν το χρυσαφί αυτοκίνητο να περνά από την Καψοράχη Μακρυνείας.
Το αυτοκίνητο το βλέπουν για πρώτη φορά κυνηγοί στην Παραλία της Μυρτιάς το πρωί της επόμενης ημέρας.
Πού βρισκόταν και με ποιούς η άτυχη μητέρα για τουλάχιστον τρεις ώρες λίγο πριν πεθάνει ;
«Εμφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο εκεί. Το μεσημέρι που κατέβηκα πάλι εκεί κοντά στα δέκα μέτρα το αυτοκίνητο ήταν εκεί. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν απ’ το πρωί, ξημερώματα, μέχρι το μεσημέρι που έφυγα εγώ.
Εγώ είμαι από κοντινό χωριό και κυνηγάω εκεί κάποια χρόνια και εγώ πάντα δηλαδή από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο είναι σπάνιο να μην υπάρχει αυτοκίνητο. Βρίσκεις κανένα αυτοκίνητο εκεί», λέει ο κυνηγός.
Η περίεργη διαδρομή του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη θα ξεκαθαρίσει και από τα χιλιόμετρα που έκανε την ημέρα του θανάτου της. Πραγματογνώμονες αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να δώσουν ένα τέλος στο θρίλερ.
star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here